Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Kaikki blogit puheenaiheesta Rakennusteollisuus

Tuhkasta betonia rakentamiseen ja lannoitetta mikrolevälle

"Viedään tuhkatkin pesästä" ei tässä Suomella enää kohta ole muutakaan oikeaa omaisuutta, kun Suomen huutokaupat jatkuvat ja metsätkin kohta hakattu ahneuksissaan piloille.

Onneksi Jumala on suuressa armossaan asettanut asiat niin, että ihmisen on varsin helppo jopa pelkästään puuta polttamalla, viljellä maata ja rakentaa itsellensä myös talon tuhkasta niin hätä ei ole tämän näköinen.

Kun/jos jossain vaiheessa suomalaiset taas haluavat alkaa viljelemään maata rehellisesti ja rakentamaan talojensa kasvun (talouskasvu) myös "rehellisyys maan perii"-varaan.

Rakennusala haluaisi kouluttaa kymmeniätuhansia turvapaikan saaneita

Rakennusala haluaisi kouluttaa lähivuosina kymmeniätuhansia turvapaikan saaneita rakennusalan ammattilaisiksi, kirjoittaa Helsingin Sanomat tuoreessa julkaisussaan.

Monttu keskellä Suomenlinnaa

Suomenlinnassa asui siis jo 4.500 uudisasukasta, ja osa entisistäkin, sillä vuokrasopimuksilla oli tyypillisesti hyvin pitkä irtisanomisaika. Eihän sinne aiemmin ollut tullut uusia asukkaita kuin hyvin satunnaisesti, joten sopimukset olivat olleet voimassa erittäin pitkään. Vanhat asukkaat kyräilivät uusia, ja etenkin työmiesten projektit entisissä asuinhuoneistoissa ärsyttivät heitä. Taloihin rakennettiin nopeaan tahtiin ravintoloita, erilaisia pieniä liiketiloja ja toimistoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä