Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroopan investointipankki

European Investment Bank - kokoomuksen parkkipaikka?

Jokainen, joka on tehnyt työtä Venäjällä, tietää enemmän kuin hyvin, että maa on täynnä varaministereitä ja varajohtajia. Me, omasta mielestämme ylväät länsimaiset, aina hieman hymähdämme silloin kun saamme ties monesko käyntikortin käteemme. Mutta osataanhan sitä meilläkin, varsinkin tuossa eurosojuz:issa! Jo silloin kun Sale rullaluisteli siellä Luxemburgissa ihmettelin kyseistä virkaa ja sama ihmettelyni vain kasvoi silloin kun Jan Vapaavuori pääsi (heti kokkareiden onnettoman puheenjohtajapelin jälkeen) kasvattamaan korkoa, samanlaisena varajohtajana.

EU panostaa tuulivoimaan strategisen investointiohjelman kautta

Euroopan investointipankki EIP,  Euroopan komission varapuheenjohtajan Jyrki Kataisen ja Euroopan investointipankin (EIP) varapääjohtajan Jan Vapaavuoren tukemana investoivat ruotsalaiseen tuulivoimarakentamiseen, perusteluna hiilidioksidipäästöjen vähentäminen jo hiilidioksidin osalta nolla (0) päästöisestä sähköntuotannosta! 

EU:n jäsenvaltio vai osavaltio????

Suomen liityttyä EU:iin on kaikki mennyt pikkuhiljaa loivassa kaaressa alaspäin.

Suomen sanotaan olevan EU:n jäsenvaltio, mutta määräilemisen perusteella olo on kuin osavaltiossa. Milloin ihmiset huomaavat, kuinka oman maamme määräysvalta luovutetaan hiljalleen muiden maiden määräysvallan alle?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä