Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Jättäydyn lomalle taas pariksi vuodeksi

Tässä on useampi vuosi taas tullut tehtyä töitä kuin kiinalainen.

Työ ei ole tuottanut tulosta, sillä Suomessa ihmiset yhä haluavat vain riidellä ja syyttää jotain toista eikä ole halua tehdä mitään kehittävää asioiden eteen: myöntää ettei täällä hyvinvointia ole, muutakuin vertaskuvallisesti että jokainen on vampyyri joka tarvitsee Afrikan kuolleita lapsia elääkseen.

On kuitenkin hieman lohduttavaa nähdä, että ihmiset eduskuntatasollakin haluavat irtisanoutua tästä sekoilusta kokonansa ja eroavat työstään kuten tänään uutisoitiin taas kahdesta tapauksesta.

Se on sentään jotain selkärankaan viittaavaa. Paras politiikka tässä vaiheessa.

En minä siis toki kuvittele olevani ainoa, ketä on tehnyt työtä oikeudenmukaisuuden puolesta Suomessa.

Suurin osa kuitenkin tekee töitä perkeleen vallan lisäämiseksi, joten miten voi vähemmistö: pitää pystyssä koko yhteiskuntaa, edes politiikassa saatika kansantalouden osalta?

Kai Mykkäsen kaltaiset oikeat byrokraatit ovat katoava luonnonvara. Mutta sitä ihmiset valitettavasti haluavat, vanhat vaihtoon ja uutta tilalle: ja sepä onkin demokratian huono puoli, että kun ihmiset haluaa vääriä ja pahoja asioita, niin syntyy Hitlerin kaltaisia ihmisiä jotka luovat puolueen.

Suosittelen jokaiselle samaa kuin itsellekin, ja että vetäydytte tästä yhteiskunnasta eroon. Hulluille ja väkivaltaisille ihmisille, on turha puhua järkeä.

Jumala auttaisi jos ihmiset etsisi Jumalaa: sitten kansaa taas yhdistäisi ristilippu.

Nyt ei yhdistä muu kuin riidanhalu ja hävyttömyys. Siitä kyllä saatte sopan aikaiseksi, mutta ette kyllä tule pitämään sen mausta: kun se pitää syödä.

Sieltä Afrikasta on erikseen tulossa isot määrät tänne väkeä. Selittäkää sitten niille miksi varastitte resurssit sieltä ja sitten pommititte paikat paskaksi - kun veljeilette tämän mm. NATO kanssa ja diilatte sinne aseita.

Vanhan testamentin mukaan, oikeus on "silmä silmästä, hammas hampaasta". Mitä tapahtuisi Suomelle jos nyt heti: joutuisitte oikeuteen? Jäisikö tänne yhtään ihmistä eloon?

En minä tiedä pelastunko itsekään. Jos tietäisin niin ei se olisi enää toivoa ja uskoa.

Turha siis syytellä toisia, kun kuolemantuomiot uhkaa. Kannattaisi siis katua syntejään, koska muuten joutuu kantamaan vastuun synneistä.

Jos jokainen yhteiskunnassa tunnustaisi syntinsä, ei ketään voisi väittää olevansa toista parempi. Kristus toi siis tasa-arvon: Suomelle se ei kuitenkaan kelpaa.

Kristus on ottanut vastuun, meidän kaikkien synneistä. Sehän on iloinen sanoma, eikö niin? Mutta te ette ole iloisia Kristuksesta vaan iloitsette synnistä ja valheesta.

Minä en erityisesti ole vihainen Suomelle. Enemmänkin olen vain pettynyt. Raamatussa sanotaan että miehen viha ei ole oikeudenmukaista ja se on totta.

Usein kyllä vihastun kun mietin kuinka törkeää on tämä länsimainen elämäntapa. Vihaan omaa elämääkin joten en koe olevani tekopyhä asiassa.

Minulle viha ei ole kantava voima. Sitä se on monelle "pyhän sodan" fanaatikolle.

Suurimman osan ajasta olen vain surullinen ja masentunut. Samaa toivoisin koko Suomelle, että tulisi masennus ja itku. Sitäkautta löytyisi myös halu parannukseen.

Miksi suomalaiset valitsivat lännen kun olisitte voineet olla pohjola?

Te ette ymmärrä vielä, mitä kaikkea olette kylväneet: sen sato tulee olemaan kauhea ettekä te halua sitä lopulta syödä.

Halvan aterian vuoksi, olette maanne myyneet.

Se kun on täysin tekopyhää valittaa esim. lasten ympärileikkauksista kun itse syötte Afrikan lapsia elääksenne.

Niin syön minäkin - kun täällä asun.

Minua vain teihin erottaa se, että uskon Kristukseen ja siten haluan asioista tunnustaa totuuden. Uskon, että vaikka näiden maiden ihmiset eivät anna minulle anteeksi tekojani: niin saan Jumalalta anteeksi, kun kadun niitä.

Tämä yhteiskunta on aivan täysin iljettävä ja sairas näytelmä - mutta jossain vaiheessa se oikea elämä tulee vastaan ja salkkaripsykoosit ja näytelmän kulissit hyvinvoinnista loppuu.

Tämä tulee tapahtumaan ihan vain tämän ilmastonmuutoksen vuoksi.

Kannattaa alkaa harjoittelemaan siis syömään rahaa, koska pian voi olla että ulkomaiset rehut loppuu niin mistäs Suomi sitten saa edes ruokaa?

Jumala ei halua, että ihmiset tuhoutuisi. En minäkään haluaisi, vaan että ihmiset pelastuisi.

Nyt ei Suomessa kuitenkaan ole käymässä niin, vaan koko maa on myyty: niin moraalinsakin puolesta.

Jumala ei salli vääryyttä. Vaikka Hän on pitkämielinen niin lopulta maailmassa tulee lopun ajat ja jokainen valhetta rakastava ihminen tuhoutuu.

Kristus käski meitä valvomaan, koska se päivä tulee yllättäen. Jokainenhan kuolee varmasti useimmiten yllättäen - sitten joutuu tuomiolle.

Onneksi lakia ei nyt lueta, vaan armoa. Armoon riittäisi se kun katuu tekojaan ja haluaisi muuttaa elämänsä: Kristuksen nimessä.

Valitettavasti ne ketkä eniten Kristuksesta puhuu, ovat Suomessakin eniten Jumalan vihollisia - uskovaiset ovat siis kahta kauheampia kuin te muut pakanat.

Ilman halua kääntymykseen: Suomi on tuhoon tuomittu. Ainoa oikea politiikka voi siis perustua vain Suomen lipulle: Kristuksen ristintyölle.

Pohjoismainen ristilippu tai pohjoismainen risti on lippukuvio, joka on kaikkien Pohjoismaiden lipuissa. . Lipun risti symboloi kristinuskoa[1].

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjoismainen_ristilippu

--

Suomen presidentti Kyösti Kallion rukous Talvisodan aikana:

6.12.1939

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.

Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme sinun kauttasi. Siihen me uskomme.

Armahda meitä.

Amen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Pekka Iiskonmaki

Suomessa kannattaa mennä aina oma etu edellä.

Siihen on annettu loistavat mahdollisuudet.

Yrittäjäksi ei kannata Suomessa ryhtyä. Sillä tuhoaa elämisen laadun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset