Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Vake, SOTE ja muut ajanpelaamisen savuverhot

"Näin valtio unohti kehitysyhtiönsä – Vake pyörii tyhjäkäynnillä ja miljoonaomaisuus sulaa"

https://seura.fi/asiat/tutkitut/nain-valtio-unohti-kehitysyhtionsa-vake-...

--

Miksi nykyään pidetään normaalina Suomessakin sitä, että jokainen vain tavoittelee omaa etua: vaikka se sitten aiheuttaisi ihmishenkien menetyksiä?

Siihenhän lapsetkin opetetaan: kilpailemaan raadollisessa maailmassa, selviytymään itse parhaimpina susina.

Siten Suomessa tuskin tapahtuu mitään hyvää, koska elossa oleva sukupolvet ovat ihan pilalla ja luonnevikaisuus on "normaalia".

Jokatapauksessa, yrittänyttä ei laiteta. Itsekin olen yrittänyt teitä auttaa, mutta haluatte vain kansana yhä syvemmälle yöhön.

Tässä nyt yksi esimerkki miten voitaisiin Suomessa tehdä asiat paremmin ja tuottaa vähemmän kuolemaa:

http://spirulinasuomi.wordpress.com/

--

On tullut pääosin vain vihaa ja henkistä väkivaltaa, joten raamatun sanoma siitä: ettei helmiä pidä heittää sioille kun ne tallovat helmet, ja ryntäävät päälle; pitänee paikkaansa.

Onneksi on tämä netti välissä, ettei väkivaltaiset ihmiset ole voineet kuin raivota netissä.

Se ei nyt ole sinänsä ihme, että ihmiset ovat välinpitämättömiä. Eiväthän ihmiset ole luvanneet mitään suuria kiertotalouden kärkihankkeita.

Eniten huolestuttaa se, kun tästä mikrolevästä tiedotin useamman vuoden aikana n. 1500 byrokraattia jotka liittyvät omien sanojensa mukaan kiertotalouden edistämiseen. Kaikki valtion lafkat siis kävin käsin läpi.

Muutama löysä vastaus että ei ole aikaa, vain tuli.

Monet yritykset sensijaan, ovat olleet jopa imartelevan kiinnostuneita mikroleväkeksinnöistäni - myös ulkomailta. Ne kuitenkin vain lähinnä haluavat lisätietoa miten systeemi toimii, eikä kukaan tietenkään ole tullut sponsoriksi itse projektiin.

Parasta tällä hetkellä on siis projektin kannalta juuri se, että ulkomaiset yritykset ovat todennäköisesti aloittaneet projektini perusteella oman R&D työnsä. Harmi vain ettei Suomessa siis aloitettu - edes yritystasolla, saatika että valtio olisi kerrankin pitänyt lupauksensa.

Jos olisin patentoinut ideat ja pitänyt ne salassa: johan olisi muuttunut ääni valtionkin kellossa. Nyt kun on vain tarkoitus talkoohengessä tehdä yhteisiä asioita yhteiseksi hyväksi: taidankin sitten olla ainoa suomalainen Suomessa, kun ei talkoita synny?

Mietin vain, että koska sitten on aika toteuttaa lupaukset innovaatioista ja maailman pelastamisesta? Vai olivatko nekin vain osa katteettomia vaalilupauksia, että talouskasvua voidaan sitten kuitenkin jatkaa: huolimatta siitä että koko maailma on romahtamassa niin sosiaalisesti kuin taloudellisesti?

Eipä siinä mitään, omapa on yhteiskuntanne. Kun ihmiset ovat niin välinipitämättömiä, politiikkakin voi olla trollausta eikä ketään välitä siitäkään, paitsi huumoriarvolla korkeintaan.

Sanonpa vaan, että luultavasti jo tämän sukupolven aikana, Suomeakin tulee kohtamaan ns. oikea elämä ja sitten ei enää auta itku markkinoilla tai keisarin uudet vaatteet.

Hallitsematon maahanmuutto lienee myös yksi valtion väline aiheuttaa levottomuutta ja sekaannusta.

Ja hyvin on kyllä toiminutkin, vuosikaudet ja media on tyytyväinen kun saa uutisoida kokoajan aiheesta.

Asiassa vain se, että siten siirretään keskustelu pois itse ongelmista: kuten että miten tuotettaisiin Suomessa edes oma ruoka?

Rasismi itsessään on myös hyvä yhteiskunnan sekaannuksen ja pahoinvoinnin lisääjä.

Suomesta on tulossa yhä parempi maa, kaiken maailman bisnesmiehien menestyä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset