Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Uuden sukupolven "rokote" - ilmaiseksi

Minulla on tämän leväsysteemin lisäksi paljon muitakin keksintöjä:

http://spirulinasuomi.wordpress.com/

--

Minä en näistä nykyisistä rokotteista pidä vain sen takia, että siinä huijataan kehon immuunijärjestelmää, jota ei vielä täysin tunneta. Immuunijärjestelmän toiminta on huomattu liittyvän myös suoliston mikrobistoon ja siten se on monimutkaisempi, mitä aikaisemmin kuviteltu.

Tässä meitsin keksinnössä: ei huijata kehoa, vaan itse virusta.

Lisäksi nämä uudet nanorokotteet ja niiden adjuvantit eli lisäaineet eivät kuulosta kovin hyvältä ratkaisulta. Alumiinin on todettu, todennäköisesti, olevan merkittävä tekijä hermorappeumasairauksien plakin muodostumisessa aivoihin.

Pahoin pelkään, että niiden kanssa tulee käymään tavalla tai toisella, kuin antibioottien kanssa ja ihmiskunta on sitten kahta kauheammassa pulassa.

Useat keksinnöt olen päättänyt pitää pääni sisällä panttien takana, jotta voisin joskus myös työllistyä kun patentoin ne. Niitä on kuitenkin niin paljon, että näistä tärkeimmistä voinen luopua - jos niistä vaikka olisikin yllättävää hyötyä ihmiskunnalle niin sitten ihmiset kiittäisivät varmasti myös Jumalaa.

Tämän yhden nyt päätin paljastaa, vaikka siihen eniten rahaa liittyneekin näistä - toivottavasti voin antaa asiasta kunnian Jumalalle jokin päivä, kun/jos asia havaitaan toimivaksi.

Virushan ei ole elävä ja sen toiminta perustuu siihen, että virus"robotti" ottaa valtaansa elävän solun. Solu muuntuu virustehtaaksi ja virus leviää.

Ratkaisuni ei perustu kehon immuunijärjestelmän manipulointiin - pidän itse ajatustakin pahana ideana, kun immuunijärjestelmän toimintaa ei siis tunneta mm. miten epigenetiikka liittyy siihen.

Siksi otsikon "rokote" on lainausmerkeissä.

Nykyään pystytään 3D-tulostamaan äärimmäisen pieniä mutta tarkkoja asioita: mikrometritarkkuudella.

"Tällainen on maailman pienin talo – Valokuitusäikeen päällä olevan talon pisin sivu on 20 millimetrin tuhannesosaa"

https://tekniikanmaailma.fi/tallainen-on-maailman-pienin-talo-valokuitus...

--

Lisää pienien asioiden tulostusta:

https://www.quora.com/What-is-the-smallest-object-created-using-a-3D-pri...

--

Virukset taas ovat 0.004-0.1 mikrometrin kokoisia. Ihmisen solu on keskimäärin about parikymmentä mikrometriä, eri solut ovat erilaisia.

Virus on siis huomattavasti pienempi, kuin solu itse.

Virus pääsee soluun kiinnittymällä solun pinnan reseptoreihin.

Tämä on se kohta, missä voimme viruksen jo tuhota.

Kun 3D-tulostamme solun pintareseptorin kaltaisia palikoita ja injektoimme ne vereen: virukset takertuvat niihin, aktivoituvat ja tulevat vaarattomiksi.

Sensijaan, että ne takertuisivat solun reseptoreihin siis, jonka avulla ne tunkeutuvat solun sisään ja valtaavat sen.

Koska voimme injektoida huomattavasti enemmän näitä palikoita vereen (koska ne ovat niin pieniä), mitä veressä on soluja: viruksien pitäisi tulla pääosin vaarattomaksi. Tällöin, vaikka tappava tauti olisi jo pitkällä: voidaan teoriassa yhdellä pistoksella se nopeasti saada taittumaan.

Virus voi aktivoitua vain kerran, sen jälkeen se on tehoton. Kun virusten eivät aktivoidu solussa, vaan ruiskuttavat perimäaineksen ympäristöön: se itse perimäaines ei haittaa mitään ja kehon siivousmekanismit hoitelevat sen pois järjestyksestä.

Tällöin virukset eivät voi lisääntyä, ainakaan samoissa määrin: kuin ennen.

Palikat, joilla hämäämme viruksia: tulee tietenkin tehdä samankaltaisesta materiaalista, kuin esim. sulavat tikit. Muutenhan ne jää kehoon sitten pyörimään.

Tulee olemaan haastavaa löytää materiaali, joka voidaan printata noin pieneksi ja ei olisi ihmiselle myrkyllinen: sen lisäksi sen pitäisi sitten liueta.

Olettaen että keksinnössä ei ole jotain muuta ongelmaa, että esim. jokin muu aineenvaihdunnan toiminto häiriintyy näistä palikoita. Palikat ovat kuitenkin pieniä, lähes yhtä pieniä kuin virus itse: joten ne eivät esim. tuki verisuonistoa.

Veikkaisin et tän avulla vois miettiä sitä materiaalia. Rautaahan keho muutenkin tarvii ja jos se liukenisi se feikki-reseptori ajan kanssa, niin ei tulisi rauta yliannostusta?

Vetyä siinä kai pitäis olla vain sen takia, että siihen saa sen + merkkisen varauksen, joka on ainaki yks reseptorin toimintatapa, mikä saa sen viruksen koneiston aktivoitumaan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_hydride#Biological_occurrence

--

Vetyrauta on tosi epävakaata, joten sen vuoksi sen pitäisi nopeasti hajota veressä sen palikan kun se on ensin tehnyt tehtävänsä. Sitten kun se 3D rakenne on hajonnut, se ei enää haittaa aineenvaihdunnan muita juttuja. Ei tarvii sitten influenssakauden alkaessa kenenkään murehtia raudan saannista..

"Because of its lability when removed from a hydrogen atmosphere, it has no uses as a structural material. "

https://en.wikipedia.org/wiki/Iron%E2%80%93hydrogen_alloy

--

Vetyä ei vapautuisi vereen liikaa, koska vetyrauta sisältää vetyä vain about 13 ppm.

Feikki-reseptori pitäisi printata ja säilyttää vetykaasussa, ettei materiaali ala itsestään hajoamaan.

Minulle tiede.fi foorumilla eilettäin sanoi eräs ihminen koskien aloittamaan rokotekeskustelua, että kaikki uskovaiset toivoo että kaikki muut ihmiset kuolisi. Se ei ainakaan omalta osaltani pidä paikkaansa, vaan toivon kaikille parasta.

Syy miksi puhun niin vahvasti näistä tieteen asioista on yksinkertainen: koska mielestäni ne ovat vaarallisia ja suurelta osin, ne pitäisi lopettaa vain koska ne ovat elämää tuhoavia.

Esim. kun on alkanut selvitä antibioottien vaikutus suoliston mikrobeihin, on järjetöntä tappaa mikrobit: samalla kuin itse tauti.

Kastemadoissa on luonnostaan antibiootteja. Ne lienevät kehollekin hellempiä.

Niitä ei tarvitse jalostaa labrassa, koska ne jalostuu kokoajan luonnossa. Siten mikrobit hoitavat itse itsensä ja antibioottien valmistuksessa vähenee säätö huomattavasti.

Osana levänkasvatusta kasvatamme myös kastematoja biojätteestä, joten kehittelemästäni teollisuudesta tulee vain vähän isompi. Kastematoja tarvitaan systeemin kanoille ja kaloille.

Se nyt on pakko ollakin hyvät antibiootit, kun kastemato siellä kompostissa kaikkien pöpöjen seassa luikertelee.

Testeissä kastemadon antibiootit toimivat about yhtä hyvin kuin yleisimmät teolliset valmisteet mm. salmonellaa vastaan.

"The MIC results indicated that earthworm paste at a dose of 200 μl inhibited the bacterial growth. These studies may lead to the formulation of new antimicrobial drug. The antimicrobial activity of the paste was determined by an agar diffusion method using well and disc, the study clearly indicates that the paste contain a good antibacterial potential and the bioactive compounds to inhibit the growth of bacteria and fungi. Hence earthworm paste (EP) has a good potential to develop a new drug."

https://www.ajol.info/index.php/ajest/article/view/93925

--

Kastematojen antibioottisia vaikutuksia voi tutkia lisää täältä, koska asia on varmistettu jo useassa eri tutkimuksessa:

https://scholar.google.fi/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=earthworm+antimic...

--

Suomessakin tutkitaan luonnollisia ratkaisuja. Kuten otsikkokin kertoo, niin pulassa ollaan: joten ratkaisua antibiooteissakin, tarvitaan globaalisti - nyt heti.

"Turun yliopiston tutkijat kehittävät ratkaisua antibioottipulaan käyttämällä apunaan maaperäbakteereista eristettyjä entsyymejä"

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4069424/Turun+yliopiston+tutkijat+k...

--

Tämä antibioottiongelma pitää ratkaista ihan tämän sukupolven aikana - muutoin ei hyvä seuraa.

"Tutkijat: Antibiooteille vastustuskykyiset superbakteerit hyppivät eläinten ja ihmisten välillä"

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/193068-tutk...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset