Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Saasteet eli saastaisuus ovat maailman ykköstappaja

Statistiikan mukaan, maailmassa huomattavasti eniten ihmisiä kuolee saasteisiin.

Lukemassa on huomioitu niin ilman, veden kuin ruoan saastaisuus.

https://www.statista.com/chart/11583/pollution-kills-3x-more-than-aids-t...

--

Median ja politiikan voimin: on ihmisille Suomessakin rakennettu illuusio hyvinvoinnista.

Tieteen papisto väittää, että se on tuonut ihmiskunnalle suuria siunauksia.

Kyse on kuitenkin valheesta, sillä mitä siunausta on siitä että tulevatkin sukupolvet on tuomittu sairaiksi?

Jokainen nykyään syntynyt lapsi altistuu mömmöille jo kohdussa: eikä koskaan pääse tuntemaan, millaista on elää tervettä ja täysipainoista elämä.

Suomessakin, lasten herkkä hermosto vaurioituu ja yhä useammille annetaan sitten pillereitä. Asiassa vaan se, että kun kerran mömmöt ovat tehneet sairaaksi alunperin, niin miten mömmöillä voisi parantaa: mömmöjen aiheuttamat sairaudet?

Niinkuin raamattu sanoo "maailman viisaus on hulluutta".

Se, että lapset ja nuoret ovat yhä masentuneempia ja ahdistuneempia: on vain normaali. Onhan tämä sairas ja kieroutunut maailma, miten täällä voisi onnellinen olla?

Paitsi jos haluaa perustaa maailmankuvansa: valheen illuusiolle. Tällöin onkin hauskaa ja kivaa ja oletkin "sairas": jos et liity tähän hauskanpitoon.

Lapset huumataan hiljaisiksi.

Vain seitsemässä vuodessa on tullut 2.5 kertainen lisäys lasten hermostoperäisiin sairauksiin.

https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_1250,f_auto,fl_lossy,q_...

--

Kyseessä on siis huijaus eli valhe. Lisäksi koska tieteen uskonto on synnyttänyt vain enemmän kuolemaa: niin raamatusta tiedämme, että saatana on valheen ja murhan isä.

Tieteen papisto ei siis (toivottavasti) ymmärrä, kenen leipiin he tekevät työtä.

Vaikka Suomi epärehellisesti, tekee mm. kännykkänsä muissa maissa - missä ihmiset kuolevat enemmän saasteisiin, niin ilmansaasteet tulevat Suomeenkin n. 80% ulkomailta, onhan planeetan ilmakehä kuitenkin lopulta yhteinen.

Asiassa ei vain ole epärehellistä se, että Suomeen kärrätään koko maailman mammona ja muut maksaa pääosin laskut sitten kun lapset kuolee siellä.

Asiassa on myös epärehellistä se, että noissa maissa ei makseta työntekijöille rehellistä palkkaa.

Minullakin, tukien varassa elävällä ihmisellä: on tusina orjaa ympäri planeettaa, tekemässä kahvin, tietokoneen ja vaatteetkin.

Jos Afrikasta tuotu kahvi tuotettaisiin rehellisesti, ja maksettaisiin siis työntekijöille rehellinen palkka: sen hinta tulisi kymmenkertaiseksi, kenellä olisi siis varaa ostaa sitä?

Miksi meillä nyt on varaa ostaa sitä? Koska olemme varkaita.

Suomeksi kyse on varkaudesta ja murhan siitä tekee se, että kyse on harkitusta: järjestelmällisestä teosta, johon koko Suomen talouskasvu enemmän tai vähemmän perustuu ja on perustunut, kuten muissakin ns. länsimaissa eli valkolaisten maissa.

Suomessa rasismi ei kuki vain vähemmistöjen vainoamisena yhteiskunnassa, vaan ennenkaikkea juuri niin: että suomalaiset jotenkin pitävät oikeutettuna synnyinoikeutenaan sitä, että he ovat orjamestareita ja voivat käyttää hyväksi toisia ihmisiä.

Suomen talouskasvulla, ei ole lähes lainkaan jos yhtään: tekemistä suomalaisten työn kanssa, vaan sen kanssa: että toinen puoli planeetasta saastutetaan ja pidetään orjuudessa.

Kehitysmaita, ei haluta kehittää. Miten muuten Suomi pärjäisi, ilman orjia jotka tuottavat tänne niin vaatteet, ruoan kuin bensan autoineen?

Koko rikollinen yhteiskunta, romahtaisi hetkessä vain senkin takia, että sotabensaa ei enää saataisi.

Suomen yhteiskunnan tärkein kehitys olisi siis alkaa maksamaan velkoja, keneltä olemme varastaneet. Tällaisesta, ei kuitenkaan puhuta politiikassa eikä kansankaan seassa.

Päinvastoin - seuraavaksi kuulemma laitetaan rajat kiinni - ei toki ryöstösaaliilta, mutta kun orjat eivät pysy omassa maassaan vaan änkevät tänne!

Tämä tarkoittaa, että on kyse paatuneista rikollisista joilla ei ole lainkaan halua muuttaa rikollista elämäntapaansa - lisäksi Suomi on vahvasti tekopyhä.

Asiasta on lisää täällä:

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258360-pullamossosukupolvi

--

Suomen laissa on määritelty, että jos henkilö on itselle tai muille vaaraksi eikä muuta hoitoa ole tarjolla, niin pitää sulkea vankeuteen eli pakkohoito.

Raamatussa on myös samankaltainen sanoma. Tosin, se lopullinen hoito on helvetti ja sitten on enää liian myöhäistä pyytää anteeksi.

Lopun aikana tulee paljon vitsauksia ja ihmisillä olisi tilaisuus kääntyä syntien tieltä, kun illuusio sortuu.

Kuitenkaan, hoito ei raamatun mukaan onnistu vaan ihmiskunta on niin paatunut: että lopulta Jumala tuhoaa kaikki ihmiset, jotka yleensäkin tuhoavat maata.

Lopun aikaan liittyvät myös sodat, nälänhätä ja taudit.

Ilm. 11:18 

Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki. On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret.

On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata. 

--

Suomessa siis ihmiset ja valtio yhdessätuumin: haluavat elää tässä illuusion kuplassa, että ensinnäkin kaikki menisi kokoajan paremmin ja voidaan puhua "hyvinvoinnista" ja myöskin että tämä olisi jotenkin mystisesti suomalaisten työn ansiota.

Suomen tärkein tehtävä olisi siis ihmisten suojelemiseksi, että myönnettäisiin totuus ja alettaisiin parantamaan tapojamme. Näin ei kuitenkaan tule raamatun mukaan tapahtumaan, koska suurin osa ihmisistä rakastaa valhetta.

Ilm. 22:15 

Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä.

--

Seuraavaksi syntilistassa lukee, että toinen tappaja on tupakka.

Suomessakin valtio myy lapsille kemikaalitupakkaa joka tehdään Amerikassa.

Amerikasta myös tänne pillerit ja muut mömmöt pääosin rahdataan: joten kyseessä on vain bisneksen jatke.

Oikea tupakansavu, ei nimittäin ole läheskään niin vaarallista kuin kemikaaleilla kyllästetty tupakka. Kemikaalit myös lisäävät aineen riippuvuutta, itse nikotiini kun ei aiheuta niin kovaa riippuvuutta.

Itsekin jouduin valtion koukkuun jo ala-asteella. Tietenkään en tiennyt että tupakkaan lisätään kemikaaleja - eihän askissakaan niin lue, vaan asiaa pitää selvittää wikipedian kautta.

Miksi Suomen valtio myy tällä tavoin salassa kemikaalihuumeita lapsille?

Suomen valtiosta on tullut Suomen lapsien: suurin uhka, monin tavoin.

Lapsille tehdään lobotomia, jos ei ala kasvamaan aikuiseksi kuten käsketään:

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259456-suomessa-lasten-lob...

--

Suomen valtio ajoi ensin konkurssiin tupakanviljelijät, jotta voidaan nyt myydä tupakan sijasta: kemikaalihuumetta. Se kun ei ole enää tupakkaa, kun siihen lisätään tuntematon määrä, tuntemattomia kemikaaleja.

Valtio ei halua, että ihmiset ja varsinkin lapset: tietävät, että tupakka ei ole tupakkaa vaan siihen salassa lisätään kemikaaleja. Sehän on vain hyvää talouskasvua, kun pillerit myyvät: kun tulee sairaita ihmisiä.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_additives_in_cigarettes

--

Nyt on vuorossa muut maanviljelijät. Valtio suunnitelma ajaa suomalainen maatalous konkurssiin, sujuu kuin veisi lapselta tikkarin.

Suomen omistaa pian kokonaan, ulkomaiset rikollisyritykset.

https://yle.fi/uutiset/3-10339874

--

Totuushan on se, että tieteen uskonto ei ole tuonut luvattua pelastusta ihmiskunnalle. Päinvastoin, on menty ojasta allikkoon ja ihmiset ovat yhä sairaampia: Suomessakin.

Asia kun ei mene niin oikeassa elämässä, että luomalla kuolemaa: voitaisiin parantaa.

Illuusiossa, se kyllä toimii: niinkauan kuin suurin osa ihmisistä haluaa kilpaa valehdella toisilleen, että kuinka hyvin nyt sitten voidaan mukamas.

Minä en usko, että rikollinen lopettaa työnsä vain sen takia, kun minä sanon tai raamattu sanoo.

En siis usko ns. väkivallattomaan vallankumoukseen.

Syy, miksi tätä kirjoitan on yksinkertainen:

Luuk. 15:7 

Minä sanon teille: näin on taivaassakin. Yhdestä syntisestä, joka kääntyy, iloitaan siellä enemmän kuin yhdeksästäkymmenestäyhdeksästä hurskaasta, jotka eivät ole parannuksen tarpeessa.

--

Mistä tämä Johannes tiesi, ilman "aikakonetta", että tulee 1950 vuonna teollinen vallankumous ja että sen jälkeen: ihmiset yleisesti tuhoavat maata?

Hänellä ei ollut "aikakonetta" vaan ilmoituksen antoi Jumala Pyhän Hengen välityksellä.

Ehkä juuri sinä joka nyt luet tätä, olet alkanut epäillä tätä "normaalien ihmisten" illuusiomaailmaa?

Voiko siitä todella syntyä jotain hyvää kun tehdään pahaa?

Miten se on lisännyt hyvinvointia, kun yhä enemmän lapsia kuolee vain nälkään: sen vuoksi, että me täällä Suomessakin, voimme haalia rikkauksia?

Tunnustamalla synnit Jumala on luvannut antaa ne anteeksi: Kristuksen nimessä.

Onko sinun elämäsi tarkoitus, riistää muilta henki: jotta voit itse elää?

Mietippä asiaa, kun yöllä et saa unta.

Jumala on luvannut vastata kaikille, ketkä Hänen Poikansa kautta tulevat uskoon.

Vaikka tämä valtio ei meitä ihmisiä tuomitse synneistämme: meidän käsissämme on kuolleiden lasten verta. Eihän valtio tuomitse edes itseään, rikoksista mitkä Suomen lain mukaan ovat tuomittavia kuten eläinrääkkäys (eläinkokeet).

Raamatun mukaan, näistä rikoksista joudumme tuomiolle: kun kuolemme. Tuomion voi välttää katumuksella ja sydämen parannuksella.

Vaikka itsekin joudun enemmän tai vähemmän elämään näiden rikoksien avulla: erona on se, että myönnän totuuden ja tuomitsen itsenikin.

Uskovaisissa on tapahtunut suuri uskosta luopuminen, eksytys jonka Jumala on lähettänyt. Siten heistäkään ei ole apua, vaan enemmänkin haittaa.

2. Tess 2:11-12

Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.

--

Tilanne vaikuttaa siis toivottomalta, synkältä ja maailma valuu yhä syvemmälle pimeyteen.

Lohdutuksen sanaksi Jumalan omille, voin kuitenkin sanoa vertauskuvan, että mitä pimeämpää tulee: sitä lähempänä on jo auringonnousu.

Tulee aika, ehkä jo tämän sukupolven aikana, kun illuusiot sortuvat ja oikea elämä vyöryy päälle.

Silloin tulee kovat ajat, myös Jumalan omille: näin Jumala erottelee muusta kuonasta, kullan.

Sitten ei auta rokoteet tai muut kepulikonstit: vaan rehellinen usko Jumalaan ja Kristukseen.

Muistakaa, ketkä siis perivät maan. Eivät väärintekijät vaan ne, jotka ovat valinneet oikeuden.

En tiedä, pelastunko itse kun kuolen koska olen niin syntinen, kuten muutkin ihmiset Suomessa.

Voin vain toivoa, että jos pyrin kaikessa totuuteen ja tekemään hyvää: että Jumala armahtaa minua lopulta. Se kun ei minusta tee yhtään parempaa, vaikka puhuisin satoja sivuja päivässä ihmisille.

Toivon kuitenkin, että blogaukseni haastavat ihmisiä arvioimaan uudestaan näitä aikamme "siunauksia". Ja myöskin miettimään, että onko elämällä jokin muu tarkoitus: kun uhrata toisia ihmisiä jotta itse voisi elää?

Aiheeseen liittyen "rokote on moraalinen valinta".

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259998-rokotevastaisuus-on...

--

Jos ihmiset Suomessa myöntäisivät totuuden, niistä oikeista Suomen ongelmista: loppuisi se riitely ja tulisi talkoohenki, että voidaan yhteisen päämäärän eteen tehdä töitä kuten se että Suomessa tuotettaisiin edes oma ruoka ja vaatteet, nyt aluksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset