Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Valtiokirkko haluaa nuoret selibaattiin & pedofilia

  • Pelastakaa lapset!
    Pelastakaa lapset!

Asiasta uutisoi äskettäin YLE: https://yle.fi/uutiset/3-10364482

--

Hapatus on saanut uudenlaisen potenssin. Valtionkirkko siis haluaa lakimuutokset, että nuorten pitäisi elää selibaatissa kunnes täyttävät 18-vuotta.

Nykyään 16-vuotiaat voivat anoa valtiolta lupaa mennä naimisiin.

Tätä ei voi liian monta kertaa sanoa: että jos olet uskossa, niin pysy erossa uskovaisista. Kokoonnu sellaisten ihmisten kanssa, jotka oikeasti tunnet ja voit luottaa: muuten otat osaa näiden tekopyhien rikollisten synteihin.

Asia itsessään on jo perin kiero, pelkästään lain kannalta Suomessa: miksi nuorilla on lupa sekstailla mutta ei mennä naimisiin?

Että oikein oikeusministeriöltä, pitää lupaa pyydellä: olla yhdessä. Luulisi että oikeusministeriöllä, olisi tärkeämpääkin tehtävää, kuin miettiä saako nuoret olla yhdessä.

Luulisi että säästäisi resursseja ja rahaa, jos asiasta voisivat päättää nuorten vanhemmat ja nuoret yhdessä.

Raamatussa ei ikärajaa avioliitolle ole. Jumala kai on ikäänkuin olettanut, että ihmiset itse osaavat arvioida sen koska on säädyllistä mennä avioon. Valitettavasti, tämä ei kuitenkaan usein toteudu.

Suomessa tuota ikää pidetään 16-ikävuotena eikä minulla sinänsä ole asiaa vastaan mitään, kun raamatussa avio ei muodostu valtion papereilla: niin uskovalle, asialla ei siten ole kovinkaan merkitystä.

Raamatun kannalta asia on myös niin, että siellä ei ole olemassa termiä "avioliittoon vihkiminen".

Hakusanalla "vihk*" löydämme raamatusta 34 kohtaa mutta mikään niistä, ei vain liity avioliittoon.

Kyse on siis valehtelusta. Ja mehän tiedämme, että saatana on valheen ja murhan isä. Vaikka valtionkirkko ei voi enää murhailla, niin sitä enemmän se valehtelee.

Jumala asetti avioliiton jo paratiisissa: eikä Hän ole tuota liittoa muuttanut eikä tule muuttamaan. Siihen ei siis tule mitään lisää eikä lähde pois: liitto on myös varsin yksinkertainen ymmärtää, jos ei siis ihan tarkoitusperäisesti keksi omasta päästä valheita eli "tulkintoja".

Muistamme miten Luther alkoi hapatuksia ja harhaoppeja puhdistelemaan: tässä on kyse hieman samasta asiasta.

Tuohon aikaan, valtionkirkon papit vaativat ihmisiltä rahaa että sai synnit anteeksi. Kun olit maksanut korvauksen, sait aneen eli paperilapun: missä luki, että synnit on annettu anteeksi.

Ihmisten ei myöskään annettu lukea raamattua ja piti edetä valtionkirkon byrokratiassa korkealle: ennenkuin koko raamattu aukeni, edes valtionkirkon papeille.

On siis ymmärrettävää, miten valtionkirkon valheet ja rahastus pystyivät jatkumaan niin pitkään.

Noitarovioita viriteltiin niin homoille, yrttiparantajille kuin kristityille ja bisnes sujui hyvin.

Luther oli kuitenkin rohkea mies ja hän haastoi itsensä saatanan synagogan.

Valtionkirkko olisi halunnut Lutherin tappaa, mutta Jumalan armosta: mies selvisi hengissä huolimatta yrityksistä.

Kun ihmiset saivat yleisesti tietää, miten valtionkirkko oli heitä huijannut ja väärentänyt Jumalan sanaa: alkoi uskonpuhdistus saamaan laajempia mittasuhteita, kuin pelkkä opillinen keskustelu; ihmiset alkoivat polttaa valtionkirkkoja ja pappejaan hengiltä.

"Niinkuin mittaatte, teille mitataan."

Nykyään valtionkirkko on vedonnut julkisesti, että sanaa "uskonpuhdistus" ei saa käyttää, koska kyse oli "reformista".

Reformi on siis Suomeksi "uudelleenmuodostuminen".

Valtionkirkko tällä haluaa vedota siihen, että ei olisi ollut mitään puhdistettavaa: kyse oli vain yksinkertaisesta "uudelleenjärjestäytymisestä".

Puhdistettavaa toki vieläkin riittäisi.

Aloitetaan vaikka tästä asiasta eli avioliitto.

Koska tunnetusti, valtionkirkko on rahanahne politiikan lonkero: kun se ei enää voi myydä syntilappuja, niin se on alkanut myymään avioliittoa veronkeräämisen lisäksi.

Koska valtionkirkkoon ei ketään järkevä ihminen enää halua kuulua, on pitänyt ruinata sitten rahaa homoiltakin, jotka mielellään myös menevät "romanttisesti naimisiin" valtionkirkossa.

Jotta asia ei jää epäselväksi, niin minun mielestä minulle kuuluu vain omat makuuhuoneen asiat: siksi en koe tarvetta kiihkoilla asiasta, että homous on syntiä; kun raamatussa sanotaan, että me kaikki olemme syntisiä niin miksi pitäisi sitten keskittyäkin vähemmistöjen vainoamiseen?

Raamatussa, avioliitto on kuten sanakin kertoo: liitto eli sopimus.

Liitto siis tehdään kahden ihmisen välillä, jonka vahvistaa voimaan Jumala: kun ihmiset tulevat yhdeksi lihaksi, makuuhuoneessa.

Avioliitto ei siis ole miehen ja naisen välinen asia: vaan miehen, naisen ja Jumalan välinen asia.

Valtionkirkko on siis vetänyt hatustaan tämän termin "avioliittoon vihkiminen" jota ei raamatusta löydy.

Tällöin, avioliitto onkin miehen, naisen ja valtionkirkon asia.

Ja hyvä bisneshän se on, monet uskottomatkin haluavat "romanttisesti" naimisiin valtionkirkon hautausmaan keskellä.

Ennenvanhaan, ihmiset haudattiin suoraan kirkon lattian alle. Miksi nämä ihmiset viihtyvät niin kovasti kuolleiden raatojen keskellä? Raamatussa, ihmiset jotka viihtyvät haudoissa: ovat riivattuja.

Siksi kai he haluavatkin tehdä Kristuksesta jumalankuvan, missä Jeesuksen raatoa palvotaan. En usko, että Kristus haluaisi meidän miettivät sitä, mikä Hän oli lihassa: vaan sitä, mitä Hän on Hengessä.

Lihalliset ihmiset kuitenkin haluavat, lihallisia asioita: palkkannehan tosiaan olettekin jo saaneet.

Luuk. 9:60 

Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Anna kuolleiden haudata kuolleensa. Lähde sinä julistamaan Jumalan valtakuntaa."

--

Opillinen keskustelu avioliittoon vihkimisessä ei siis koske homoja ja heteroita, vaan yleisesti sitä: että valtionkirkko noudattaa tätä harhaoppia "avioliittoon vihkimisestä".

Kyseessä on vähän samanlainen tapa kuin virpominen. Virvon varvon avioliittoon tuoreeks: rahat mulle, lappu sulle.

Raamatun mukaanhan nainen voi mennä vain kerran naimisiin elämässä, mutta ei tämäkään estä näitä ihmisiä virpomasta vaikka sataan avioliittoon.

Raamatussa, avioliiton asia perustuu kahden ihmisen suulliselle/kirjalliselle sopimukselle aviosta ja yhtymiselle: Jumala muodostaa siis avioliiton.

1. Moos. 2:24 

Siksi mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että he tulevat yhdeksi lihaksi.

--

Valtionkirkossa, asia ei perustu kahden ihmisen sopimukselle: eikä sitä muodosta Jumala, vaan valtionkirkon pappi.

Huomaamme siis, että valtionkirkko on röyhkeästi asettanut itsensä Jumalan paikalle: rahanhimossaan.

Vielä hetki sitten, valtionkirkko myös väärensi raamattua, Suomessakin.

Nykyään se ei enää onnistu kun netin kautta, ketä tahansa voi lukea alkuperäisiä kirjoituksia ja se on joutunut kaikessa hiljaisuudessa: korjaamaan väärennöksiään.

Valtionkirkko siis väitti että ns. esiaviollinen seksi on synti.

Raamattu taas sanoo toisin. Ei se ole väärin, jos menee naimisiin eli pysytään siis yhdessä sen jälkeen.

Tämän Paavalin ohjeistuksen, he olivat väärentäneet aivan täysin kieroon eikä kyse ollut vain yhden sanan väärentämisestä esim. kaitsijasta tulikin "piispa".

Esittelen nämä kummatkin lauseet, ensimmäinen on nykysuomennoksesta, seuraava on sitä viimeisin Suomennos jossa on valtionkirkon väärennös tästä asiasta.

1. Kor 7:36-39

Mitä Paavali sanoi:

Joku ehkä arvelee menettelevänsä sopimattomasti morsiantaan kohtaan, kun hän tuntee tähän ylivoimaista halua eikä voi sille mitään. Hän saa kuitenkin tehdä niin kuin haluaa, se ei ole väärin, he voivat mennä naimisiin.

Mutta jos joku ei tunne voittamatonta pakkoa vaan hallitsee tahtonsa ja pysyy lujasti päätöksessään säilyttää morsiamensa koskemattomana, hän tekee oikein.

Se, joka menee morsiamensa kanssa naimisiin, tekee siis oikein, mutta se, joka ei mene, tekee vielä paremmin.

Vaimo kuuluu yhteen miehensä kanssa niin kauan kuin tämä elää, mutta miehen kuoltua hän on vapaa menemään naimisiin kenen kanssa haluaa, kunhan se vain tapahtuu Herrassa.

Miten valtionkirkko sen väärensi:

Mutta jos joku arvelee tekevänsä väärin tytärtänsä kohtaan, joka on täydessä naima-iässä, ja jos kerran sen pitää tapahtua, niin tehköön, niinkuin tahtoo; ei hän syntiä tee: menkööt naimisiin.

Joka taas pysyy sydämessään lujana eikä ole minkään pakon alainen, vaan voi noudattaa omaa tahtoansa ja on sydämessään päättänyt pitää tyttärensä naimattomana, se tekee hyvin.

Siis, joka naittaa tyttärensä, tekee hyvin, ja joka ei naita, tekee paremmin.

Vaimo on sidottu, niin kauan kuin hänen miehensä elää, mutta jos mies kuolee, on hän vapaa menemään naimisiin, kenen kanssa tahtoo, kunhan se vain tapahtuu Herrassa.

--

Valtionkirkko siis ehdotti, että isien pitäisi pitää tyttärensä selibaatissa: vaikka koko ikänsä, vankeudessa, ja se olisi paremmin tehty: kuin mennä naimisiin.

Aivan uskomatonta sontaa.

Kuinka moni valtionkirkon hapatuksen uhri on noudattanut näiden tekopyhien valehtelijoiden käskyjä?

Ajatelkaa millainen sairas tilanne siitä syntyy, kun lapsi ei kasvakaan aikuiseksi: ja mene naimisiin, vaan isä pitää lastaan kotonaan vankeudessa: selibaatissa.

1. Kor 7:2 aikasemmin juurikin kertoo päinvastaista:

mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.

--

Miten Kristus kirjoitti asiasta:

Matt. 23:4

He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.

--

Josta Paavali jatkaa:

1. Tim 4:1-3

Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ...

---

Mielestäni on perin ikävää että Suomen yhteiskunta elää yhä pimeällä keskiajalla ja valtio ja valtionkirkko ovat yhä yhtä.

Uutisissa on jatkuvasti siitä, kuinka pedofiiliringit ovat arkipäivää näissä piireissä.

Raha ja vaikutusvalta: muodostavat monimutkaisia hyväveliverkostoja.

Tässähän ei mitään ihmeellistä sinänsä ole, että kun ihmiset väärentävät raamattua niin sen avulla varmasti voi sitten itselleen ja papistoilleen perustella pedofilian.

Tulee mieleeni eräs tapaus, joka suuresti vaikuttii siihen että aloin pysymään erossa uskovaisista.

Seurakunnan vanhimmistoon kuuluva mies, oli mennyt uusiin naimisiin. Naisella oli 3 tytärtä, joista kaksi nuorempaa.

Kun vanhin näistä oli täyttänyt 10-vuotta, mies oli päättänyt että hän ottaakin tytön vaimokseen: äitinsä lisäksi siis.

Tämähän itsessään on jo raamatun lain vastaista, puhumattakaan ikäerosta:

3. Moos. 20:14 

Jos joku ottaa vaimokseen naisen ja hänen äitinsä tai naisen ja hänen tyttärensä, se on törkeä teko, jonka vuoksi sekä mies että molemmat naiset on poltettava. Sen kaltaista törkeyttä ei saa sallia teidän keskuudessanne.

--

Asia jatkui eli mies eli näiden kolmen lapsen ja äidin kanssa: ja oli siis sukupuoliyhteydessä tämän vanhimman lapsen kanssa, kunnes lapsesta kasvoi aikuinen ja 18-vuotiaana hän haastoi isäpuolensa oikeuteen.

Nuoremmat lapset vei sosiaalihuolto ja mies joutui hetkeksi putkaan.

Asiaan liittyen, sain itsekin tietoa jonka toimitin lastensuojeluilmoituksen muodossa sossuun. Kuitenkin kun asiasta piti saada kopio, niin ilmeni: että koko ilmoitus oli hävinnyt.

Postia ei voi syyttää koska vein ilmoituksen suoraan sossutädille: se oli allekirjoitettu, päivätty kuten virallinen dokumentti pitää ollakin.

Silloinen Seinäjoen lastensuojelun johtaja lopulta asiaa kommentoi niin, että itseasiassa: he eivät suostu vastaanottamaan toista, uutta ilmoitusta laisinkaan.

Kävi siis selväksi, että ilmoitus oli tarkoituksella tuhottu: ehkä olisi alkanut avautumaan vähän isompi pedofiilirinki johon johtajakin oli osallisena?

Minä vain ilmoitin mitä minulle oli eräs nuori uskovainen nainen kertonut asiaan liittyen ja tässä toisessa perheessä, oli myös tyttölapsi. Tuo perhe oli tuttuja, tuon aikaisemman tapauksen kanssa.

Asia jäi sillensä, koska mihin tästä nyt sitten voisi valittaa ja olin itsekin tuolloin jo ihan hermoromahduksen partaalla.

Mietin asian tuomista julkiseksi tuolloin, mutta koska minulla ei vedenpitäviä todisteita ollut, niin päätin jättää asian Jumalan haltuun.

Toivottavasti tytölle ei käynyt huonosti.

Se kuitenkin minulle itselleen osoitti, että pedofiiliringit ovat yleisiä ja että suorastaan niitä valtio suojelee. Tämä ilman muuta liittyy näihin uskovaisten hyväveliverkoistoihin valtiossa.

Suomen yksi tärkein asia - olisi uskonpuhdistus. Tärkeänä osana sitä on avata näitä hyväveliverkostoja ja ennenkaikkea: erottaa valtio ja tämä raamatunvastainen uskonto toisistaan.

Kun valtionkirkko pudotetaan jalustalta ja se saa saman aseman, kuin muutkin uskonnon yhteiskunnassa: tällöin tilanne on oikeudenmukainen Suomen lakien mukaan. Nyt uskonnonrauhan lakia rikotaan vain sillä, että valtio tukee tätä harhaopin ja pedofilian laitosta.

Tälläkin hetkellä, tuhannet, kymmenet tuhannet lapset Suomessa - tavalla tai toisella, kärsivät näiden ihmisten kynsissä.

Kun lapset aivopestään aikuisikään saakka näillä moninaisilla harhaopeilla: mitä hyvää siitä voisi syntyä yhteiskuntaan?

Siksi on tärkeää yhteiskunnallisesti selventää mitä raamatussa lukee asioista: jotta nämä tekopyhien valehtelijoiden harhaopit, voidaan siis puhdistaa ja totuus pääsee esille.

Suomesta kyllä löytyy asioita, joista suurin osa ihmisistä on samaa mieltä kuten pedofilia. Asiassa on vain se, että ihmisten pitäisi tehdä yhteistyötä jotta nämä asiat saataisiin hoidettua.

Nyt varjoiset voimat ovat ovelasti saaneet ihmiset toisiaan vastaan yhteiskunnassa: kaikin tavoin.

Kun ihmiset vain riitelee keskenään, on helppo varjoisten varjoissa toimia ja syödä koko yhteiskuntaa suihinsa.

Uskonpuhdistuksesta, voisi tulla alkuvoima sille: että myös muut yhteiskunnalliset asiat, voitaisiin samanlaisessa talkoohengessä hoitaa.

Tässä eräs toinen asia, mikä pitäisi puhdistella totuudella, kun uskovaiset väittää että abortti on raamatussa rikos.

Raamatussa - aborttia ei ole määritelty rikokseksi. Tällaisten tekopyhien ihmisten suut pitää tukkia - sehän on uskonnonrauhan vastaista, että eduskunnassakin saavat tällaista valhetta julistaa ja pilkata Jumalan nimeä.

En pidä mielekkäänä kuitenkaan aloittaa perkaamista eduskuntatasolla. Jos käärmeen pää katkaisee, tilalle kasvaa pian kaksi uutta.

Uskonpuhdistus tulisi aloittaa ihan ruohonjuuritasolta, valtion avustuksella: että nämä lahkot availlaan yksitellen ja haastatellaan lapsia, tapahtuuko mitään hämärää.

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259475-abortti-ei-ole-raam...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset