Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Suomessa lasten lobotomiat jyrkässä kasvussa

Wikipedian mukaan, "antipsykoottiset lääkkeet":

Laborit kuvasi vaikutusta kemialliseksi lobotomiaksi.

Psykoosilääkkeet kutistavat aivoja enemmän kuin aivot normaalisti iän myötä kutistuvat. Aivot kutistuvat sitä enemmän mitä pitempään lääkitys kestää[35] ja mitä suurempi lääkityksen määrä on

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Antipsykoottiset_l%C3%A4%C3%A4kkeet

--

Alunperin lobotomiaa siis tehtiin niin, että aivot avattiin ja poistettiin osa aivoista.

Nykyään "sivistyneissä valtioissa" aivoja ei enää tarvitse avata, koska kemikaaleilla saadaan sulatettua aivomassaa tehokkaasti pois - jolloin saadaan sama vaikutus eli persoonallisuutta muutettua radikaalisti "oikeampaan suuntaan".

On aika surullista, että vanhemmat ja valtio yhteisessä yhteisymmärryksessä, ovat valmiita uhraamaan Suomen lapset - tämän teidän "normaali näytelmän" kulissien vuoksi.

Lapsi ei saa enää olla lapsi, vaan hänen pitää oppia näyttelemään normaalia, kuten aikuisetkin - tai muuten!

Jos lapsi oirehtii tässä teidän sairaassa ja tekopyhässä yhteiskunnassa, niin sitten lapsi on "sairas" - vaikka päinvastoin, se on vain terve merkki lapsessa että lapsi voi pahoin, pahassa maailmassa.

Lapsi nimittäin on vielä herkkä ihminen ja ei ole kasvanut siis tekopyhäksi ja pinnalliseksi, kuten on normaalia. Täten yhteiskunnan kieroutuneisuus ja tekopyhyys, vahingoittaa lapsia joista tulee oireita.

Lasta ei enää saa lyödä hiljaiseksi, koska sitä pidetään epäsivistyneenä Suomessa.

Sensijaan lapsille tehdään kemiallinen lobotomia, jonka vaikutukset ovat myös pidempiaikaisia, kun kertaluontoinen kuritus.

Ongelma siis ratkaistu ja yhteiskuntarauha säilyy, kun lapset ovat rauhallisia ja levollisia - vanhemmat voivat käydä normaalisti töissä ja lapset käyvät koulussa, valtio taas on onnellinen kun bisnes sujuu hyvin näiden kemiallisten myrkkyjen osalta.

Lapset eivät siis ole sairaita, vaan terveitä: kun oirehtivat.

Tekopyhä yhteiskunta kuitenkin haluaa hiljentää lapset, jotta niistä tulisi "normaaleja" - eli yhtä kuolleita ja tyhjiä kuoria, välinpitämättömiä oman edun tavoittelijoita, kun suurin osa ihmisistäkin on.

Lapset eivät tarvitse lobotomiaa - vaan rakkautta. Mutta mistä teille suomalaiset, ostetaan rakkautta: rikkaita kun olette, niin kuka teidät parantaisi?

Kerronpa erään tarinan omasta elämästäni, joka tapahtui jo ala-asteella. Eräs nuorempi lapsi oli joutunut tilanteeseen, jossa lääkäri ja vanhemmat pakottivat häntä syömään synteettistä amfetamiinia.

Lääkäri voi siis Suomessa määrätä jo 6-vuotiaalle, synteettistä huumetta jos käytös ei ole normaalia.

Tämä pilleri maksaa kaduilla enemmän, kuin itse amfetamiini.

Lapsi oli kuitenkin järkevä, eikä suostunut syömään huumeita koska kuten itse sanoi: niistä tuli paha olo. Hän oppi jemmaamaan pillerit ja myi ne sitten meille vanhemmille lapsille, hyvään hintaan.

Onneksi, aina jokin yksilö pelastuu siis: teidän ihmisten ja valtion kynsistä. Useimmiten lapset kuitenkin ovat niin hyväuskoisia, että noudattavat mielenvikaisen yhteiskunnan pakotusta.

Lapset, älkää kuunnelko vanhempianne, koska vanhempanne ja valtio ovat nimittäin vakavasti mielisairaita!

Jumala on jo luonut kaikki lääkkeet.

Valtion tarkoitus ei kuitenkaan ole lääkitä, vaan diilata pillerihuumeita, jotka eivät mitään lääkitse - koska ovat ympäristömyrkkyjä.

Koska pillerihuumeet itse aiheuttavat sairauksia, on kyseessä varsin hyvä bisnes koska mitä enemmän ihmiset syövät näitä pillereitä, sitä enemmän tulee sairauksia ja lisää rahaa virtaa näille maailmanlaajuisille huumediilereille.

Koska Suomen valtio on riistänyt sairailta lääkkeet, se on yksi rikos.

Koska Suomen valtio sensijaan diilaa näitä kemiallisia mömmöjä, se on itsessään toinen rikos.

Tällaiselle on sana: se on korruptio. Suomi on siis monin tavoin, vakavasti korruptoitunut yhteiskunta ja valtio.

Kristus sanoi "totuus teidän vapauttaa". Mutta te vetäydytte yhä syvemmälle valheisiinne ja pimeyteen: pitäen itsepintaisesti kiinni näistä normaalien kulisseistanne.

Niin, en yhtään ihmettele että raamatun mukaan suurin osa Suomenkin ihmisistä joutuu tuomiolle.

Nimittäin tämä yksittäinenkin rikollisuuden työnne, että aiheutatte lapsille aivovammoja: on raskas.

"Long Play: Psykoosilääkkeitä käyttävien lasten määrän kasvu jyrkkeni"

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201808122201131578_we.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Aiheeseen liittyen, kun pilleribisnekset kuvioihin myös kuuluu eläinten rääkkääminen (eläinkokeet) niin tämä uskonto siis vaatii vielä kaikenlisäksi eläinuhreja alttareillaan: joka tekee siitä vielä inhottavamman, varjoisen asian.

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2591...

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Kuten raamattu sanoo, niin pahasta synny mitään hyvää: ja tämän puun hedelmiä, sitten syövät myös tulevatkin sukupolvet - vaikka mömmöjen kanssa lutraaminen, lopetettaisiin jo tänään.

Teollisuudella ei kuitenkaan liene "paineita" sujuuhan bisnekset hyvin Suomessakin ja kun oikeita lääkkeitä ei ole tarjolla (ne tehdään laittomiksi sitämukaa kun hyötyjä löytyy), niin monopoli on tälle eläintenrääkkääjien uskonnolle taattu.

"Itämeren kalat häiriintyvät lääkeaineista – Teollisuudella paineita"

https://yle.fi/uutiset/3-7455669

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset