Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Hopeaveden vaarat

Huuhaa eli taikausko on valitettavasti ihmisen luontainen ominaisuus.

Nykyään kansan halu taikauskoisuuteen toteutuu netin kautta. Eräs asia josta on tullut vaarallinen trendi: on hopeavesi. Tästäkin asiasta vinkkasin YLE kun kerran tekivät artikkelin, että olisivat tehneet hieman taustatutkimusta aiheesta jonka siis toimitin.

Ei kyennyt valtio reagoimaan tällaiseenkaan asiaan. Lyhyesti hopeavedestä: ".. ovat hopean myrkyllisin muoto ja raskasmetalleista myrkyllisimpiä."

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kolloidinen_hopea

--

Virallisissa lausunnoissa ja muissa uutisoinneissa, on onnistuttu välttämään kokonaan se fakta, että ns. luonnonmukainen veden desinfiointitapa hopealla alunperin oli esim. heittää hopeakolikko vesisaaviin. Varmasti, ajan kuluessa, se on esim. lisännyt veden säilymiskykyä. Mikä siinä, ei siitä kovin paljon suhteessa liukene hopeaa.

Nykyaikainen hopeavesi tulee kuitenkin erottaa tästä. Se nimittäin ei toimi tällaisen passiivisen ja luonnollisen mekanismin kautta, vaan aktiivisella sähköllä mitä nesteeseen pumpataan. Hopeavettä tehdään elektrolyysin avulla:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Elektrolyysi

--

Tämä tarkoittaa sitä käytännössä, että sähkövirtaa johdetaan hopean ja veden kautta jolloin hopea liukenee veteen. Sähkövirran avulla, metalli liukenee veteen nanokokoisina partikkeleina jolloin se myös imeytyy erittäin tehokkaasti elimistöön: koska on niin pienikokoista. Metalli syöpyy veteen ihan atomitasolla. Vaikka hopea olisi kuinka puhdasta, tätä menetelmää ei voi verrata kansanperinteeseen, koska käytetään elektrolyysiä: joka lisää hopean määrää vedessä dramaattisesti.

Vaikka monet kansaperinteet parantamisessa varsinkin yrttitietoon, pitävät paikkaansa: niin pakko sitä itsekin, yrttimiehenä on myöntää, että paljon myös liikkuu uskomuksia asiaan liittyen. Jotkin niistä, voivat olla hengenvaarallisia.

Elektrolyysissä hopean määrä vedessä kasvaa varmasti miljoonakertaiseksi, eikä todellakaan ole enää millään tavalla varteenotetttava veden desinfioinnin keino koska on vaarallista juoda, sellaista nestettä: missä on niin iso määrä hopeaa.

Jos valtio olisi tehnyt työnsä hyvin, oltaisiin myös tehty empiirinen koe missä hopeakolikkoa oltaisiin liotettu vedessä esim. 3 kk ja verrattu hopeamääriä siinä, tähän kaupalliseen hopeaveteen.

Jokatapauksessa, eiköhän tämä asia ole käsitelty täten nyt lopulllisesti - älkää juoko sähkö-hopeavettä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Hopeavesi ei todellakaan sovellu juotavaksi, se on lähinnä myrkky. Kuitenkin jotkut vanhemmat jopa juottavat sitä pienille lapsilleen. Äly hoi!

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Epäilen, että monikaan hopeavettä "nauttineista" ei ymmärrä miten se valmistetaan - ja miten se eroaa näihin alkuperäisiin sovellutuksiin että kolikko saavissa.

Tämäkin on osaltaan valtion syy, joka on laiminlyönyt velvollisuuttaan sivistää kansaa - koska ihmiset haluavat ns. detox tuotteita, missä on valtion "valio" nyt tässä vaiheessa?

Jos tarjonta on tällaista netin epämääräistä kauppatuotetta, kuten elektrolyysivesi: niin voisi olla hyvä esim. tuottaa spirulina mikrolevää.

Mikrolevät yleensäkin poistaa kehosta myrkkyjä, joten jos on vedellyt hopeavesiä, apu on lähellä: suosittelen spirulinaa.

http://spirulinasuomi.wordpress.com/

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Mitäs Raamattussasi sanotaan noitiudesta tai hopeavedellä leikkimisestä?

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Meidän keskustelu raamatussa, on edelleenkin siinä vaiheessa, että jälleen muistutan sinua: et ole vastannut, mistä olet saanut tiedon että Jeesuksen äiti, Maria, olisi ollut alaikäinen?

Jatketaan sitten, muihin asioihin kun vastaat.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Suoranaisesti ei ole valtion vika, että rahanahneet puoskarit rahastavat erilaisilla käärmeöljyillä. Valtion velvollisuus on ensisijaisesti suojella lapsia.

Saahan tupakkaakin polttaa, mutta vanhemmat, jotka ovat lapsiaan myrkyttäneet, on asetettava syytteeseen, ja lapset huostaan otettava. Ylipäätään kaikkie vaihtoehtohoitojen antaminen alaikäisille pitäisi kieltää, kuten esim. Ruotsissa on tehty. Täysivaltainen aikuinen voi tietysti tehdä keholleen, mitä haluaa. Minullakin on synnynnäinen sairaus, johon otan kokeellista aminohappohoitoa, omalla vastuullani.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Jos mietitään valtion mediaa, niin kyllä sen tehtävä on tarjota ihmisille tietoa.

Kun YLE vain tässä asiassa sanoo, että paha asia ja älä tee näin, paljon parempi uutisointi olisi ollut kertoa ne syyt, miksi hopeavesi ensinnäkään ei ole nykyään sama, mitä joskus aikoja sitten.

Toisekseen, valtion diilama tupakka ei ole Jumalan luoma kasvi, vaan siihen lisätään kemikaaleja. Nuo kemikaalit ilmeisesti aiheuttavat myös suurimman osan riippuvuudesta ja terveyshaitoista.

Ei sen yrtin polttaminen niin vaarallista ole, kuin kemikaalien hengittely.

Valtio on ajanut konkurssiin suomalaiset tupakanviljelijät ja nyt diilaa tätä ulkomaista kemikaalitupakkaa lapsille.

Sitten tekopyhyyden huippu on puhua savuttomasta Suomesta ja että tupakointi on vaarallista - näyttäisivät edes yhdenkin tutkimuksen, missä on käytetty tupakkaa eikä tätä kemikaalihuumetta.

Valitettavasti itse jäin tähän kemikaalihuumeeseen koukkuun jo lapsena joten tiedän mistä puhun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset