Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Suomi rakastaa eläinrääkkäystä

Suomalaiset rakastavat eläinrääkkäystä.

Tieteen uskonnon rituaalit vaativat jatkuvia eläinuhreja.

Raamatun vanhassa liitossa, kun eläin on uhrattu niin se on tapettu samantien. Tietyt synnit oli mahdollista saada anteeksi, jos osti eläimen ja pappi uhrasi sen.

Suomalaisten uusi pakanauskonto on kuitenkin erityisen iljettävä: eläimiä ei ainoastaan tapeta, vaan ne harkitusti kidutetaan kunnes kuolevat.

Tätä kutsutaan "eläintestaukseksi".

Syyksi eläinten uhrialttareihin riittää vaikka kosmetiikka. Tieteen papisto sitten loitsii kaavojaan ja "pelastaa maailmaa " ties millä inhottavilla rokotteillaan - mutta yleensäkin kaikki mikä ihmisille myy, kuten meikit.

Suomen laissa on eläinrääkkäys kielletty.

Suomessa kuitenkin voi ostaa rikoksia, jos rahaa löytyy.

Jos rahaa ei löydy, niin eläinrääkkåäyksestä joutuu oikeuteen.

Kun taas rahaa löytyy, niin rikoksesta voikin tehdä erittäin tuottavan bisneksen ja perustaa vaikka lääkefirman.

Sille on sana, kun rikoksia voi ostaa rahalla: se on korruptio.

Suomen valtio on siis vakavasti korruptoitunut.

Kun vielä olin sinisilmäinen nuori, vallankumouksellinen: luulin että suomalaiset ovat ikäänkuin ovat pulassa ja ongelma on vain tämä valtio: ja suuryritykset, jotka omistavat valtion.

Kun on ikää tullut lasiin, niin valitettavasti asia on kuten raamattukin sanoo: että suurin osa ihmisistä rakastaa valhetta ja vääryyttä.

Ikäänkuin omalta vallankumouksellisuudelta, putosi kokonaan pohja: koska ei ollut kyse sankaruuden teosta ja että suomalaiset olisivat ikäänkuin tässä uhreina, mitkä pitää pelastaa: pahan systeemin alaisuudesta.

Päinvastoin: suomalaisethan suurimmilta osin, ovat itsekin eläinrääkkäjiä ja hyväksyvät täysin sieluin ja sydämin: korruption.

Aikoinaan, kun vielä itse etsin tietä totuuteen: ryhdyin vegaaniksi.

Kaikilla uskonnoilla, myös veganismilla: on omat ääriuskovaiset. Tämän uskonnon kiihkoilijoita kutsutaan vain "ekoterroristeiksi".

Äskettäin valion rekat poltettiin josta syntyi n. puoli miljoonaa tappiota.

Raamattu kieltää tällaisen, sillä ei pahoja tekoja: saa maksa pahalla. Ei siis ole oikein ottaa oikeutta omiin käsiinsä ja alkaa rankaisemaan väärintekijöitä: tällöin on itsekin väärintekijä, sillä vasta Jumala tuomitsee.

Raamattu opettaa meille, että maailma on pahan vallassa, mutta että Jumalan omien: tulee olla tässä maailmassa kuin loistava valo.

Koska Saatana on murhan ja valheen isä: valheen tuomitsee totuus. Se siis, että puhuu totuudesta: ei ole tuomio. Päinvastoin, totuus on syyttäjä.

Totuuden voisi ketä tahansa siis sanoa ja uskoa ja siten, voittaa valheen: mutta kuka haluaa kuunnella totuutta kun suurin osa siis rakastaa valhetta?

Mistä totuuden löytää, kun suurin osa mitä ihmiset puhuvat: on valhetta tai korkeintaan, turhuutta?

Raamatun mukaan eläimillä on sielu. Luonto on annettu ihmisen käytettäväksi, kyse ei siis ole siitä.

Kyse onkin oikeudenmukaisuudesta ja miten luomakuntaa käytetään.

Suomalaiset hyväksyvät ja rakastavat vääryyden hedelmää kaikin tavoin. Kun olette valinneet sen, että elantonne tulee Afrikan kuolevan lapsen selkänahasta: se on varkaus ja murha.

Kun te siis olette elämäntavaksenne ottaneet murhaajan tien, niin ei varmasti olekaan kovin vaikea enää: myöskin kiduttaa eläimiä siinä sivussa, osana näitä suurempien rikoksien sarjoja.

Lääketiede on myös valhetta: ympäristömyrkyt eivät ole lääkkeitä vaan myrkkyjä.

Jumala on jo luonut kaikki lääkkeet, mutta niitä et lääkäriltä saa: koska lääkäri on huumediileri ja tarjoaa Suomen nuorille huumeet.

Lääkäri on johdettu sanasta lääke joka on valheellinen: lääkäri on myrkkyri tai pikemminkin eläintenkiduttamisen uskonnon pappi.

Hyvät rahathan, sillä tienaa toki. Niinkuin sodatkin ja nälänhätä, ovat hyvää bisnestä: bisnestä, josta Suomikin ottaa osansa ilomielin.

Itse kun olen kaduilla asunut, niin tiedän kyllä tarkkaan mikä siellä ongelmia aiheuttaa: suurimmilta osin lääkärin pillerit + muut kemikaalit.

Aloitin itsekin huume ja rikollisurani lääkärin pillereistä, joita sai ala-asteella.

Nuorempi poika koulussa oli saanut ADHD diagnoosin, johon Suomessa voi siis myrkkyri määrät synteettistä amfetamiinia - jopa 5-vuotiaalle lapselle. Se on erittäin haluttua ja kallista tavaraa kaduilla - kalliimpaa kuin itse amfetamiini.

Nuori poika kertoi, että ei halua syödä näitä pillereitä kun niistä tulee paha olo. Hän siis jemmasi pillereita salaa vanhemmiltaan ja myrkkyriltä: myi ne meille vanhemmille lapsille.

Fiksu poika! Onneksi hän ei tehnyt itsestään narkkaria, vaikka vanhemmat ja myrkkyri yrittivät pakottaa.

Usein juuri lapset näkevät selvästi, kuinka kiero ja sekopäinen tämä yhteiskunta ja siten myös vanhemmat ovat.

Ei ole ihmekään, että uudet sukupolvet ovat usein kurittomia eivätkä kunniota vanhempiaan tai yhteiskuntaa: mitä kunnioitettavaa on rikollisessa elämässä? Kaduilla sentään, me olimme rehellisesti rikollisia.

Te kuitenkin suomalaiset olette nähneet valtavasti vaivaa niin valtio kuin kansakin siihen, että olette tehneet itsellenne tällaisen näytelmän, kulissin, illuusion "hyvinvoinnista" ja muista mantroista, jotta voitte olla tekopyhiä.

Lapset näkevät tällaisen läpi. Mutta lopulta, suurin osa saadaan "aikuistumaan" joko sitten myrkkyrin huumeilla (kemiallinen lobotomia) tai kollektiivisella painostuksella.

Suurin osa ihmisistä siis kasvatetaan näyttelemään mukana tässä irvokkaassa näytelmässä. Tätä kutsutaan "normaaliksi". Normaali ihminen ottaa osansa ryöstösaaliista eli käy töissä, turhuuksia toimittamassa. Eihän Suomessa ole enää rehellistä työtä tarjolla, kun maanviljelijätkin vain kylvävät myrkkyjä: siementen sijaan.

Tämä murhan ja kuoleman kulttuurinne, alkaa jo tuottaa monin tavoin satoa jonka joudutte: syömään.

Otetaan esimerkiksi itämeren pilleripäissään olevat eliöt, kuten kalat.

Tai ilmastonmuutos. Uudet taudit. Ihmiset ovat yhä sairaampia Suomessakin: sairaudet lisääntyvät ja tulee yhä uusia määritelmiä, jotka yleisesti ympätään "syndroomiksi" eli niiden syntytapaa ei edes tunneta.

Tai vaikkapa maahanmuutto.

On varmasti kiusallista, kun teidän orjanne ja varkauksienne uhrit: tulevatkin nyt tänne.

Osana tekopyhyyden näytelmää on se, että orjat pidetään visusti erillään Suomesta: köyhissä, sotien runtelemissa maissa.

Tekopyhyyden huippu on se, että Suomi ikäänkuin hyväntahtoisesti auttaisi näitä ihmisiä.

Kyse on kuitenkin korkeintaan velkojen maksusta. Asiassa on vain se juttu, että kun näiden maiden lapset kuolevat Suomenkin talouskasvun vuoksi: niin voitteko maksaa rahalla takaisin kuolleita lapsia?

Ette voi vaan kyseessä on ns. verivelka. Ei siis ole ihmekään, että terrorismi on nousussa maailmalla.

On olemassa sanonta "vallankumous syö lapsensa".

Tällä tarkoitetaan sitä, että koska valtio on terroristi ja siten, toimii väkivallalla: niin aluksi ylevät ajatukset ja filosofiat, muuntuvat myös väkivallaksi ja ihmiset tarttuvat aseisiin: syrjäyttääkseen korruptoituneen valtiovallan.

Tällöin, vallankumous on syönyt lapsensa: kun heistä tulee myös, terroristeja; kuten valtio, jota alunperin vastustettiin.

Voimme siis loogisen päättelyn avulla todeta, että ainoa oikea vallankumous voi olla vain henkinen, filosofinen ja sen tarkoitus on saattaa ihminen heräämään näistä irvokkaista näytelmistä: oikeaan maailmaan, jossa asiat ovat mustavalkoisia; puhutaan oikeasta ja väärästä siis.

Mutta mikä saisi paatuneen rikollisen parantamaan tapansa? Mikä puhe saisi Suomen tunnustamaan syntinsä?

Niin, minä pidän katujen kasvatteja: taparikollisia ja narkkareita, parempina ihmisinä kuin suurinta osaa tätä "normaalia väestöä".

Ihan vain siksi, että kaduilla ei ole tätä tekopyhää näytelmää vaan ollaan rehellisesti rikollisia.

Niin, kun itse ajattelin että minustakin tulee hyvä ihminen, kun lopetan robin huudin uran: sehän on, varastaa rikkailta ja antaa köyhille (eli itselleen).

Niin siis ajattelin, että ei se ole niin paha rikos varastaa rikkailta: onhan rikkaat ensin varastaneet itsekin. Rikkaaksi kun ei tule kukaan, rehellisellä työllä.

Ongelmaksi muodostuu lopulta se, että vaikka en suostu tukemaan tätä vääryyden näytelmää ja tekemään palkkatyötä: niin silti kun käytän näitä tukia hyväksi, niin olen osallinen samoihin varkauksiin ja murhiin mihin koko Suomen talouskasvu perustuu pääosin.

Minusta ei siis onneksi ole tullut tekopyhää uskovaista, kuten suurin osa uskovaisista on ja että olisin liittynyt näihin juhliin: Suomessa suurin osa Jumalasta puhuvista uskovaisista, on siis vielä pahempia koska sama meno on kuin maailmassa, mutta siihen vielä sotketaan Jumalan nimi.

Siinä mielessä te normaalit suomalaiset, olette pienempiä rikollisia: kuin nämä uskovaiset, jotka puhuvat Jumalasta ja Kristuksesta ja silti kumartavat ja palvelevat samaa turhuuden jumalaa, mitä muutkin pakanat yhteiskunnassanne.

Kaiken tämä, Kristuksen välittämä Pyhä Henki: Jumalan omille paljastaa ja niin valhe paljastuu valossa.

Miksi uskovaiset eivät näe vaan ovat sokeita? Siksi, että eivät he rakasta Jumalaa ja totuutta: vaan rakastavat vääryyttä ja valhetta, kuten muutkin normaalit ihmiset.

Tästä syystä, he eivät saa anteeksi: koska eivät edes pyydä anteeksi.

Jos ihminen on aidosti pahoillaan pahoista teoistaan, niin tällöin syntyy halu pyrkiä parempaan.

Onhan ihminen luotu rakkauden kuvaksi ja jos ihminen pyrkii kohti rakkautta, niin kyllä siitä jotain tulosta syntyy.

Niin, minä en ole tekopyhä: vaan tunnustan totuuden ja tuo totuus tuomitsee myös minut.

Koska olen itse elänyt niin, että jonkun toisen on aina kuoltava: niin eikö oikeudenmukaista ole, että itsekin kuolen ja saan rangaistuksen? Silmä silmästä, hammas hampaasta: tätä on laki ja oikeus, joka raamatussa on ilmoitettu ja tästä syystä, olen myös ansainnut helvetin tulen.

Tämä uusi liitto on sikäli ainutlaatuinen, että oikeuden sijasta: Jumala antaakin armoa ja anteeksi.

Uuden liiton ehdot ovat yksinkertaiset:

- kaste Kristuksen nimessä
- Kristuksen tunnustaminen maailmalle
- sydämen parannus

Ilman sydämen parannusta ja siten, syntien tunnustamista: ei ole anteeksiantoa. Anteeksi annetaan, kun pyydetään.

Kuten Kristus sanoi "eivät kaikki jotka sanovat Herra, Herra pääse Jumalan luokse, vaan ainoastaan ne jotka toteuttavat taivaallisen Isäni tahdon."

Ennenvanhaan Suomessa oli kai yleinen normaali se, että oltiin rehellisiä ja suoraselkäisiä.

En tiedä onko se totta vai pelkkä menneisyyden ihanne, mutta sen tiedän: että Suomesta ei suomalaisia enää löydy.

Te uudet sukupolvet jotka hylkäsitte ns. vanhan kansan tavat ja opetukset: te olette myös maahanmuuttajia Suomessa.

Miksi lapset kunnioittaisivat teitä ja kuuntelisivat opetusta siitä mikä on oikein ja väärin: kun olette itse aivan paatuneita vääryydentekijöitä?

Niin, te kyllä teette aivan loistavaa yhteistyötä valtionne kanssa korruptoimalla tehokkaasti lapsenne.

Onneksi, aina välillä joku pääsee livahtamaan kynsistänne, joko jättämällä myrkkyrin myrkyt syömättä tai etsimällä yhteiskuntansa kaduilta.

Kuten olen osoittanut, niin rikolliset ja narkkarit nimittäin ovat parempaa väkeä, kuin te normaalit suomalaiset ja siten itsekin olen onnellinen, että tapakasvatukseni tuli kaduilta. Muutoinhan minusta olisi tullut samanlainen tekopyhä ja kiero ihminen, kuten on normaalia.

Toisaalta, vasta Jumala minua opetti mikä on todella oikein ja väärin.

Siksi en enää varastele teiltä varkailta, sillä jos on väärin varastaa: se on väärin varastaa köyhältä, kuten koko Suomi tekee niin on myös väärin, varastaa varkaalta. Siksi, että varkaus on itsessään väärin eikä se siten liity persoonaan.

Jumala ei toivo ihmisille tuomiota. Päinvastoin, Hän toivoo ihmisille parannusta.

Kuten en minäkään haluaisi, että ihmiset joutuvat tuomiolle: vaan paranisivat.

Kristus sanoi "totuus teidät vapauttaa".

Suomen suurimmat ongelmat ei ole ilmastonmuutos, huumepäiset itämeren kalat tai maahanmuutto.

Suomen suurin ongelma on synti.

Kun syntejä ei tunnusteta ja olla siten rehellisiä ja suoraselkäisiä: niin ne pitää piilottaa valheilla.

Kun koko yhteiskunta rakentuu niin valtio kuin kansa: kasasta rikoksia ja niitä suojelevista valheista; tällainen talo ei kestä tarkastelua valolla eli totuutta.

Maahan vuotanut viattomien veri huutaa niin Afrikassa, mistä varastatte resursseja kuin lähi-idässä, mistä saatte mm. bensanne.

Tehän ette mieluusti näitä asioita halua ajatella, koska sittenhän pitäisi myöntää totuus: ja että asiat ovat kovin huonosti Suomessa, eikä hyvin.

Niin, seuraavaksi kun Suomessa tapahtuu terrori-isku niin muistakaa, että se on vain se hedelmä mitä olette itse kasvattaneet.

Te yhteiskuntana, luotte omat terroristinne: ihan oman kantaväestönnekin sisällä esim. ekoterrorismi.

Seuraavaksi siis, kun joku ihminen päättää ryhtyä terroritekoon, niin muistakaa: että siihen kekoon on kantanut kortensa niin sossupummi kuin työläinen.

Terroriteko ei tietenkään ole oikein. Terroristi tietenkin itse ajattelee niin. Niinkuin tekin olette, normaalit ihmiset: terroristeja jotka ajattelette kovin tekevänne oikein.

Niin, onneksi Jumala on minua opettanut tässäkin. Ei se ole oikein, murhata murhaajia: kun itse se murha, on rikos.

Siksi Kristus sanoi "se ketä miekkaan tarttuu, siihen hukkuu".

Väkivalta ei lopu väkivallalla eikä sodat lopu sotimalla eikä terrorismi (valtio/yhteiskunta) lopu terrorismilla.

Valheet eivät myöskään lopu valheilla: ja se on aina valhe, jos vallankumous ja väkivalta liittyvät yhteen.

Minusta on lohduttavaa, että maailmassa tapahtuu oikeus lopulta: Jumala tuomitsee kaiken pahan.

Siksi minulla ei ole pakottavaa tarvetta, itse ruveta tuomitsemaan ja toteuttamaan oikeudenkäyntiä.

Lisäksi asiaan vaikuttaa suuresti se, että ymmärrän itsekin olevani syntinen niin onko tällöin oikeus tuomita muita?

Eikö päinvastoin, minua täytä vihan sijasta ilo: koska uskon, että synnit voidaan antaa anteeksi, Jeesuksen Kristuksen välittämän liiton kautta.

Minä en voi ketään pelastaa, enhän voi itseänikään. Jumala on kuitenkin voimallinen pelastamaan ihmisen ja vallankumous sinunkin elämässä, voi tapahtua vain siten.

Yhä useammat, kantasuomalaiset, tituleeraavat itseään vallankumouksellisiksi.

Puhutaan oikeasta ja väärästä siis: myöskin painotetaan, että asioiden pitäisi muuttua.

Valtio haluaa pitää itsellään monopolin terrorismiin, siksi on poliisien oikeuksia laajennettu jotta asiaa nyt kovasti tutkitaan.

Vallankumous on aina hyvä asia, niin kauan kuin se pysyy filosofisena asioiden tarkasteluna.

Se sama voima, mikä saa ihmiset osoittamaan mieltään kaduille: toimii terroristissa.

Kyse on kuitenkin samasta voimasta, joka vain ilmenee eri voimakkuusasteilla.

Maailma on toki vääryyttä täynnä eikä vääryyksien löytämiseen vaikka kaveripiiristä tai valtiosta tai yhteiskunnasta: tarvita kovinkaan isoja älynlahjoja.

Kun paineet lisääntyvät, ongelmat kasvavat ja levottomuus lisääntyy: Suomessa terrorismi on pian arkipäiväistä.

Jos ihmiset eivät Suomessa löydä ns. yhteistä säveltä, niin aito yhteiskunta on vain unta.

Ainoa yhteinen sävel on rakkaus.

Mistä saisitte ostettua euroillanne rakkautta, Suomi? Sitä kun nyt ennenkaikkea tarvitsisitte ihan vain omien lapsiennekin takia, saatika kun tupaan tulee lisää väkeä maahanmuuton kautta.

Näillä näkymin, maanne on luisumassa kovaa vauhtia niin sisällissotaan kuin maailmansotaan.

Lopulta, pitkästä ilosta tulee itku.

Jos vain tunnustaisitte syntinne, voisitte itkeä jo nyt ja parantaa tapanne - olen varma, että Jumala auttaisi Suomea jos tällainen tapahtuisi.

Tällöin ette esim. maahanmuuttoa ajattele niin, että tässä ikäänkuin tekisitte jonkun palveluksen ja hyvää hyvyyttänne tarjoatte apua: vaan koska olette osallisia näiden maiden sotiin, niin korkeintaan maksatte nöyrästi velkoja.

Ja kuten todettu: niin verivelkoja, ette voi maksaa muutakuin verellä - siksi on turha ihmetellä, miksi esim. arabimaissa niin kiivaasti länsimaita vihataan.

Suomi veljeilee sotivien maiden kanssa ja lisäksi diilaa aseita levottomuuksien keskelle. Kaiken tunkion kukkona on vielä tämä "rauhanturvaus" joka on oikein tekopyhyyden huipentuma. Eivät aseet, tuo rauhaa vaan levottomuutta. Suomi on ollut siis pitkään, osallisena maailman sotiin aktiivisena jäsenenä.

Kun ihmiseltä räjähtää perhe pommituksen vuoksi ilmaan, niin tuo ihminen: tuolla maassa, ei välttämättä ajattele kovin lämpimästi kenestäkään ihmisestä tai kansasta, joka on tuollaisen valtion ystävä.

Sensijaan, että yhteiskuntana tuomitsisitte sodat ja nälänhädät kun näiden maiden resursseja ryöstetään halvalla - niin te saattekin elantonne, sodista ja nälänhädistä.

Tuleehan maahanne bensan lisäksi nykyään ruokakin, ulkomailta. Olette jopa niin rikkaita, että tänne lennätetään orjia Aasiasta asti: poimimaan teille herrasväelle, marjat metsistä kauppoihin.

Jos kutsut itseäsi isänmaalliseksi ihmiseksi, niin aloitappa siitä että muistat mitä Suomen lippu symbolisoi: Kristuksen ristiä.

Ilman Suomen lippua ja sen kantamista ylpeydellä: ei ole isänmaallisuuttakaan.

En näe siis, että Suomessa toimisi aidosti isänmaallisia liikkeitä tai puolueita: yhtäkään.

Suomessa on paljon masentuneita lapsia ja nuoria. Jostain syystä, kaikki eivät mukaudu näytelmän muotteihin.

Usein se riittää, että lapset/nuoret huumataan.

Huumeita on erilaisia: jotkin on tarkoitettu persoonallisuuden muuttamiseen eli kemiallinen lobotomia eli neuroleptit, toiset taas ovat kiihottavia kuten amfetamiinipillerit, jotkin taas tekevät ihmisestä mielihyvärobotin eli esim. SSRI. Korvissa siis poksuu kuin ekstaasipäissään ja kaikki tuntuu hyvältä sen jälkeen.

Tällöin ihminen sopii, yhteiskunnan muottiin, edes jotenkin.

Usein lapset/nuoret eivät osaa selittää mikä masentaa. Masennus on kuitenkin terve merkki, sillä onhan maailma paha paikka: niin eikö olisi sairasta, olla iloinen kun pahaa vain tehdään?

Suomen toivot ovat masentuneet ja ahdistuneet lapset/nuoret: he, jotka yhteiskunta tuomitsee hulluiksi eli mielenvikaisiksi.

Mutta kun se on valhe. Ei se ole mielen vika, että mieli toimii kuten pitääkin: ja masentuu/ahdistuu kun niin paljon pahaa tehdään.

Se on mielen vika, että suurin osa ihmisistä on niin iloisia ja hyvinvoivia: tässä pahassa maailmassa.

Itsemurha on usealle pakotie, pois tästä pahasta maailmasta.

Usealle, pakotie ei ole vaihtoehto, vaan poliittinen vaikuttaminen eli terrorismi.

Kuitenkin, ne liittyvät toisiinsa. Kyse on pahasta maailmasta johon eri ihmiset vain reagoivat eri tavalla - toiset tulevat vihaisiksi ja toiset surullisiksi.

Itsemurhaajaa, tuskin voi kovinkaan syyttää mistään.

Terroristia, sensijaan on helppo syyttää.

Sensijaan, pitäisi kuitenkin itse kunkin: syyttää itseään, että tämä maailma on paha.

Globalisaation aikoina, Suomessakin olemme tavalla tai toisella osallisia: maailman pahuuksiin.

Onhan täällä yhteiskunnassakin ties mitä pahuutta kuten eläinrääkkäys eikä aiettakaan muuttaa sitä - ei asiasta edes haluta puhua.

Todellinen taistelu terrorismia vastaan ei ole aseilla, vaan yhteiskunnan epäkohtien korjaamisella.

Ihmisiä syntyy lisää ja uusia terroristeja syntyy: terrorismi on siis uusiutuva luonnonvara.

Se ei siis ratkaise mitään, vaikka poliisi asentaisi ihmisiin mikrosirut.

Jos Suomessa yhteiskunnallisesti puhuttaisiin eläinten oikeuksista ja eläinrääkkäyksestä esim. eläinkokeet, niin luulisi että se vähentäisi monen ekoterroristin tarvetta esim. poltella valion rekkoja.

Vai oletteko tavanneet yhtäkään "vapaustaistelijaa" joka ei olisi itseään jos jonkinlaisella ihanteella kuorruttanut, voidakseen todistella omat keinonsa eli väkivallan: päämääriin pyrkimiseen?

Ekoterroristikin taistelee oikeuden puolesta, oman näkemyksensä mukaan.

Jos yhteiskunta olisi oikeuden mukainen, ei syntyisi: terroristeja.

Niin, yhteiskuntaa ei voi koskaan aidosti syntyä kun ihmiset päättävät olla tekopyhiä: niin että on tabuja, joista ei kyetä edes keskustelemaan.

Näitä aiheita olisi monta esim. helpommasta päästä: tämä eläinrääkkäys, jonka yhteiskunta hyväksyy.

Seuraavaksi siis, kun haluat olla isänmaallinen ja rakentaa yhteiskuntaa: älä puhu siitä, kuinka maahanmuutto on ongelma vaan puhu esim. siitä, että eläinrääkkäys on ongelma.

Suomessakin satoja tuhansia ihmisiä tekee suoraan töitä tälle eläintenrääkkääjien uskonnolle, tavalla tai toisella.

Jos satoja tuhansia suomalaisia lopettaisi rikolliset uransa ja alkaisivat tekemään rehellistä maanviljelyä ja siten myös oikeita lääkkeitä: Suomeen ei enää tarvitsisi tuoda niin paljon ulkomailta rehua ja ruokaa, kun täällä tehdään oma ruoka - kun ei siis tehdä jotain turhuuksia tai pahuuksia, sensijasta jolloin joku muu, joutuu tekemään näiden ihmisten ruoan.

Suomen verorahoilla ostetaan ulkomailta ziljoonia huumepillereitä vuosittain - vaivaan kuin vaivaan. Nekin rahat olisi voinut säästää siihen että tuotetaan oikeita lääkkeitä, eikä osteta eläinrääkkääjien mömmöjä.

Ne lisäksi tuottavat kuolemaa ja saastuttavat, kun ne tehdään labroissa: sen lisäksi ne tuottavat kuolemaa koska ovat myrkyllisiä ihmisen keholle, sitten kun ihminen erittää ne ekosysteemiin: yhä ne tuottavat kuolemaa, sairauksia ja kärsimystä.

Miten ihmeessä siis niin moni uskoo, että kuolemasta syntyisi elämää ja että myrkyt: ovat lääkkeitä ja että eläinrääkkäys, on oikein?

Niin, ei tämä teidän näytelmänne kestä totuuden edessä: sillä valhe on valhe vaikka sen vertaisarvioiduissa tutkimuksissa paistaisi.

Sen nyt ymmärtäisi, että vain söisitte ulkomaiden lapsia, mutta kun te syötte omatkin lapsenne: myrkytätte tavalla tai toisella, tulevatkin sukupolvet.

Kuitenkin, koska tämä teidän mielenvikaisuutenne on tätä luokkaa että syötte omatkin lapsenne: niin todella, olette kuin riivattuja koko kansa, vailla mieltä, hulluja siis.

Parannus on kuitenkin lähellä: Jeesus Kristus.

Etsikää Jumalaa, vielä kun Hän on löydettävissä. Tulee aika, kun ovi suljetaan: eikä sisälle enää pääse, vaikka pyytäisi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Hyvänä tästä lääketieteen uskonnon mielettömyydestä on aspiriini, yksi yleisin mömmö mitä apteekkarit myyvät.

Aspiriiniahan kasvaa Suomessakin ns. rikkaruohona eli pajussa.

Siitä huolimatta, suomalaiset on päättäneet, että parempi on ostaa kalliita kemikaaleja ulkomailta, mitkä jäljittelevät kemiallisesti luonnon aspiriinia.

Kemiallinen aspiriini, on varsinkin Amerikan ihmemaassa: yksi yleisin kuolemanaiheuttaja lääkkeissä.

Sen lisäksi, näiden noitaliemien keittely saastuttaa ympäristöä: yhden kemikaalin keittelyyn tarvitaan taas uusia kemikaaleja, joiden keittely vaatii useamman per kemikaali.

Sensijaan, että käytettäisiin: luonnossa kasvavaa pajua. On parempi siis saastuttaa koko ekosysteemi ja syödä sitten myrkyllistä lopputulosta itsekin.

Ihmisiä lakoaa kuin heinää, vaikka olisi luonnollinen: ei niin myrkyllinen, vaihtoehto luonnossa.

Kun te juoksette näiden virvatulien perässä, yhä syvemmälle suohon: niin ojasta olette menneet, allikkoon.

Koska te ihmiset oikein uskotte, että ei perkele: vanha käärme, ole tullut muutakuin murhaamaan ja valehtelemaan?

Teillä Suomessakin on apteekkien ja ambulanssien kyljessä käärme-logona. Tarinan mukaan, käärme opettaa viisautta jota voi sitten käyttää lääketieteessä: tietenkin ihmisten hyväksi.

Käärme ei kuitenkaan ole tullut auttaakseen ja tuonkin puun hedelmä: paljastunee pian antibioottien lisäksi myös rokotteissa.

Raamatussa tämä tieteen uskonnon harjoittaminen eli planeetan tuhoaminen yleensäkin: on jo itsessään peruste, tuomiolle.

Ilm. 11:18

Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki. On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret. On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Voi kunpa kaikki uskovaiset Suomessa pitäisivät "tulikivenkatkuisia saarnoja".

Kuten Kristus sen sanoi:

"Tulta minä olen tullut tuomaan maan päälle -- ja kuinka toivonkaan, että se jo olisi syttynyt!

Mutta minut on kasteella kastettava -- ja missä ahdistuksessa olenkaan, ennen kuin olen sen läpi käynyt!

Luuletteko, että olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? En suinkaan, vaan riitaa!"

Sensijaan uskovaiset viihtyvät ilonpidossa ja mässäyksissään. Ettekö ole lukeneet, että Jumala ei salli nimeään pilkattavan?

Enemmän on toivoa tässä pakanakansassa, kuin teissä.

Tässä on jatkoa sille, miksi Suomi hyväksikäyttää kehitysmaita:

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2583...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset