Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Suomen presidentin rukous

Itselleni on edelleen epäselvää, että onko Suomessa toiminnassa Suomen lakien mukainen hallitus.

Suomen lakia rikottiin kun ensimmäiset NATO/EU sopimukset tehtiin n. parikymmentä vuotta sitten.

Lain rikkomisella, ei tietenkään tehdä uusia lakeja ja hallituksia, vaan lain rikkomisesta joudutaan oikeuteen.

Jos kävisi niin, että hallitus on laiton: tällöin siitä seuraa myös se, että Suomen laillinen lakikirja on se n. 20 vuotta vanha painos.

Nykyinen lakikirja olisi siten laiton ja ikäänkuin piraattikopio.

Niinikään Suomen huutokauppaaminen on mitätön mm. Nokian myynti ja ulkomaisten kaivosten ryntääminen Suomineidon raadolle.

Koska ulkomaiset kaivokset ovat hyväksikäyttäneet Suomen alennustilaa, siitä tulee korvauksia ja käytännössä nuo kaivokset takavarikoidaan valtiolle.

Tällöin meillä on omalle rahalle vakaa talouskasvu ja kun valtio ottaa kaivokset haltuun, ei tapahdu enää ympäristörikoksia kuten nykyään on maassa yleisesti tapana bisneksen osalta toimia.

Jos on tapahtunut rikos näissä alkuperäisissä sopimuksissa ja perustuslain muuttamisessa, siitä seuraa myös monelaista muuta. Esimerkiksi kun maksamme kaupassa ostoksia, se on veropetos. Lisäksi jokainen poliisi ja sossutätikin, esiintyy laittomasti Suomen viranomaisena.

Suomessa on vieras mm. NATO armeija, tällöin on lain mukaan peruste julistaa sotatila.

Koska Suomella ei ole hallitusta, julistuksen voi tehdä korkein upseeri. Sotatilalain perusteella, oikeutta voidaan käydä ns. kenttäoikeutena jonka kautta asiat voivat edetä.

Tällöin voidaan myös muodostaa väliaikainen hallitus, kunnes saamme aikaan kansanäänestyksen.

Suomen ei tarvitse valita idän ja lännen välillä. Voimme valita pohjolan.

Vielä on aikaa estää maailmansodan ulottuminen maahamme ja pyrkiä rauhanomaisiin ratkaisuihin: ainakin omalta osaltamme.

Suomi on aloittanut aktiiviset sotatoimet Venäjää vastaan ja lopputulos on ennalta-arvattava: Suomesta tulee taas maailmansodan pelikenttä.

On ikävää katsoa, miten ihmiset toistavat historiaa. Suomi olisi voinut pysyä puolueettomana ja käyttää sotarahat johonkin kehittävään kuten itämeren kunnostukseen.

Nyt on tilattu vain lisää kuolemaa ja kärsimystä: ja sitä kyllä saa, mitä on tilattukin.

Suomen valtio on toiminnallaan saattanut Suomen kansan terveyden ja hengen uhatuksi monin tavoin. Herää kysymys, että onko tämä valtio enää Suomen kansan palvelija vai jotain muuta.

Suomen presidentti Kyösti Kallion rukous Talvisodan aikana:

6.12.1939

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.

Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset s-atanalliselta eksytykseltä. Herra armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme sinun kauttasi. Siihen me uskomme.

Armahda meitä.

Amen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Näin meidän kesken ihan tiedoksi: maassa on laillinen hallitus, kyse on faktasta.

Mitä tulee tuohon "vahvaan epäilykseen", kerron, että epäily ei ole rikos, ei edes "helvetin vahva epäilys". Kuka tahansa voi epäillä mitä tahansa joten mikä oli jutun pointti? Joku on joskus ehkä syyllistynyt johonkin rikokseen koska epäilet sitä vahvasti ja koska asiaa ei ole tutkittu? Hehheh, tuolla perusteella Suomi on täynnä rikollisia ja rikoksia.

Joku voisi kysyä tietysti mistä sopimuksista oli kyse, milloin ja kuka teki päätökset. Jatkokysymykset voisivat olla, oliko eduskunta miltään osin tietoinen valmisteluhetkellä, päätöshetkellä, myöhemmin, valvoiko maan ylin laillisuusvalvonta tuolloin tai jopa jälkeenpäin. Kiinnittikö kukaan rikosepäilyihin huomiota tuolloin, myöhemmin jne., saatiinko epäilyistä päätöksiä. Miten maan yliopistojen parhaimmisto, professorit ja ylimmät lainoppineet puuttuivat tilanteeseen tuolloin ja myöhemmin. Kun tsekkaa nettiä aikuisten oikeasti, löytää vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Asiahan ei sikäli minulle kuulu, olenhan juutalainen. Toisaalta, minulla ei ole kotimaata: nykyinen Israel nimittäin on laiton, raamatun lain mukaan.

Siitä ei ole epäilystä, vaan mustaa valkoisella.

Lakia kun kuitenkin olen opiskellut rippikoulusta lähtien, niin ajattelin tuoda asian vain siinä mielessä esille, että tokihan Suomessa noudatetaan Suomen lakeja?

En ole yksin, epäilyksien kanssa, että Suomen lakia: oltaisiin tässä tapauksessa rikottu.

Yhteiskunta ei voi koskaan muodostua, jos vahvin voittaa ja osa ihmisistä jää katkeraksi ja vaatii oikeutta.

Vain tästä syystä, olisi valtion tullut reagoida, tähänkin asiaan: mistä iso osa kansaa, puhuu.

Suomen valtion tehtävä on turvata maan rauha. Näkisin että tässä ollaan epäonnistuttu pahasti, koska ollaan luovuttu puolueettomuudesta ja sitoutumattomuudesta.

Vastikään tehty uusi sopimus antaa käytännössä Suomen maaperän, vieraan armeijan haltuun.

Käsittääkseni yksi Suomen perustuspilari on juuri puolueettomuus/sitoutumattomuus.

Asia ei tosiaan sinänsä minulle kuulu, mutta haluaisin että Suomessa mietitään tarkoin, että kun puretaan maan perustuksia: että onko parempaa sitten rakentaa tilalle.

Perustukset lasketaan rakennukseen, jotta se voi kasvaa niiden varaan. Kun nyt perustuksia puretaan ja uuttasuomea rakennetaan, mikä siinä vanhassa oli vikana?

"Suomen ja Naton välille solmittu sopimus, joka määrittää sen, miten Naton sekä sen jäsen/muiden valtioiden joukot voivat perustaa tukikohtia ja tuoda joukkoja isäntämaan alueelle sekä rauhan että kriisin aikana."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Nato#Is%C3%A4nt%C3%A...

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Eikös sen Itämeren pelastamisen voisi maksaa törkeimmät saastuttajat, s.o. Venäjä ja Puola. Sen täytistäkö meidän pitää "vakuutusmaksumme" uhrata muiden sotkujen siivoamiseen.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Mielestäni asenne on väärä, että voi tehdä väärin "kun muutkin".

Ihan aluksi siis Suomi voisi edes pyrkiä omat vuotonsa korjaamaan.

Tätä ei kuitenkaan ole ihan lähitulevaisuudessa tapahtumassa.

Pääosin sen takia, koska ihmiset ovat nykyään niin välinpitämättömiä. Sitten valtionkin on helppo luistaa vastuustaan ja sijoittaa rahat johonkin turhuuteen - kuten armeijaan.

Sodat kun eivät ole loppuneet sotimalla, niin miksi ylläpitää armeijaa? Pitäisi päinvastoin pyrkiä rauhaan ja aseista luopumiseen.

Raamatun mukaan, jokin kaunis päivä näin tulee tapahtumaan. Pahoin pelkään, että sitä ennen kuitenkin tapahtuu paljon muuta, ennenkuin ihmiset maailmassa ovat valmiita viimein rauhaan.

Onneksi maailamssa kuitenkin on oikeus: Jumala. Siksi oikeutta ei tarvitse hakea ihmisiltä tai ottaa sitä omiin käsiinsä: koska Jumala tuomitsee lopulta kaiken pahuuden.

Se nimittäin on paha asia, että Suomessakin nuoret koulutetaan murhamiehiksi.

Sitähän armeija on: murhaa, suunniteltu tappo.

Jes. 2:4

Hän, Herra, ratkaisee kansanheimojen riidat, hän jakaa oikeutta kaikille kansoille.

Niin taotaan miekat auran teriksi ja keihäät vesureiksi.

Yksikään kansa ei enää kohota miekkaa toista vastaan eikä harjoittele sotataitoja.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Vaan kun me olemme korjanneet ne vuodot. Yhteiskunnan jätevedet puhdistetaan, pikku hiljaa yhä parempaan pyrkien. Teollisuuden päästöt on saatu kuriin. Maatalouden päästöjen vähentämisessä on siinäkin edistytty, eikä maatalouden painopisteen huomioiden sen saastuttava merkitys Suomenlahden-saaristomeren alueella ole suuri.

Jos ohjaamme miljardin lisää (sen asehankintapottimme siis) päästöjemme leikkaamiseen ei Itämeri siitä puhdistu eikä pelastu. Suurten saastuttajien sekä vanhojen syntien (sisäinen kuormitus) vaikutus vain on liian suuri. Siksi toisekseen luontaisesti rehevällä Itämerellä sinilevä on aina ollut olemassa. Jo ruotsalaisajalta on olemassa tietoja leväpuurossa kyntävistä laivoista.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen Vastaus kommenttiin #7

Eipä ole ainakaan fosforit vähentyneet merkittävästi laisinkaan tämän perusteella:

http://www.ymparisto.fi/download/noname/%7BA05DA2E...

--

Lisäksi en tiedä mihin vetoat sillä, että oltaisiin korjattu asioita eli jo aiheutettuja vahinkoja siivottu?

Käsittääkseni Puolan päästöt mereen ovat vain n. 3 kertaa isommat kuin Suomen. Joten ei voida vedota siihen, että kun joku tekee enemmän väärin, niin sitten voidaan täälläkin tehdä kun ei vaan tehdä niin paljon väärin.

Vertailupiste ei ole Puola, vaan puhdas luonto. Luonto on saastunut ja pitäisi ryhtyä pikkuhiljaa lopettelemaan näitä juhlia, ja siivoamaan.

Ei se korjaa ongelmia, että päästöjä vähennetään kun pitäisi siivota niitä vanhojakin.

Sinilevät toki ovat yleisiä, ovat olleetkin, mutta eivät ne kasvaisi näin paljon ilman lannoitteita vedessä.

Suomessa pitäisi siis ryhtyä sanoista tekoihin ja ihan aikuisten oikeasti, kiertotalouteen. Nyt näemmä suuret puheet kiertotaloudesta, ovat vain pääosin PR tarkoituksessa tehtyjä.

"Itämeren ravinnekuormitus on alentunut 1980-luvun puolivälistä lähtien johtuen valtaosin teollisuuden ja yhdyskuntien jätevesien puhdistuksen tehostumisesta.

Sen sijaan maatalouden ravinnekuormitus ei ole ratkaisevasti alentunut. Sen osuus rannikkovesiimme tulevasta ihmistoiminnasta johtuvasta fosforikuormituksesta on vaihdellut eri merialueilla viime vuosina 64–82 prosentin välillä.

Suurimpana esteenä Itämeren elpymiselle tutkijat näkevät hapettomien pohjien pinta-alan kasvun, mikä johtuu suureksi osaksi jo aiemmin tapahtuneista synneistä eli yhdyskuntien, teollisuuden ja maatalouden päästöistä.

Tutkijoiden mukaan niin Itämeren kuin järviemmekin toipuminen edellyttää monenlaisia vesiensuojelutoimia, joissa myös maataloudella riittää työsarkaa."

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymp%C3%A4rist%...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Lukion jälkeen jatkoin opiskelua itsenäisesti”. Kirjoituksesta päätellen olisi varmasti ollut hyödyksi jos joku olisi edes jonkin verran ohjannut opiskeluasi.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

En usko.

Aluksi ajattelinkin jatkaa biologiaa yliopistossa. Mutta siellä joutuu opiskelemaan kaikkea turhaa esim. latinankielisiä nimiä, joita en tarvitse lainkaan sillä alalla, mihin olen suuntaunut: eli mikrobiologia.

Internet on maailman suurin kirjasto. Lisäksi kirjastonhoitaja google on varsin nopea ja tehokas. Harmi, että ihmiset eivät siis Suomessakaan käytä tätä opiskeluun vaan pääosin kaikkeen turhuuteen.

Ennenvanhaan Suomessa tavallinen kansalainen olisi antanut toisen kätensä, jos lapsi olisi päässyt kouluun oppimaan edes lukemaan. Informaation ylitarjonta on aiheuttanut sen, että ihmiset luottavat siihen, että joku toinen opiskelee hänen puolestaan: eikä ihmiset yleisesti siis oikein tiedä, mitä maailmassa tai edes omassa maassa tapahtuu.

Medialla pitäisi olla vastuu, sivistää ihmisiä. Sensijaan, on kaupallinen media jonka prioriteetti on viihdyttää ihmisiä.

Ei siis uutisoida sellaisista asioista, mistä ihmisten tulisi tietää, vaan sellaisista asioista: mitä ihmiset haluavat lukea. Siinä on iso ero.

Toisaalla on epämiellyttävä totuus ja toisaalla taas mukavat huvitukset ja puolitotuudet.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Tieteellisillä s.o. latinalaisilla nimillä ja termeillä on tieteessä vissi tarkoituksensa. Niiden myötä suomalainen, brasilialainen ja japanilainen biologi tietävät puhuvansa samasta eliöstä.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen Vastaus kommenttiin #8

Vain harvoista eliöistä on suoraa hyötyä ihmisen elolle.

Miksi siis pitäisi opiskella 10 tuhatta eliötä ulkoa ja vielä ruotsiksikin?

Tässä olisi vähän tärkeämpääkin tekemistä, suoraansanoen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset