Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Onko Suomi sairas vai paha?

  • Onko Suomi sairas vai paha?

Edessäsi on Suomen laajin esitelmä mikrolevistä yleensäkin. Ja lisäksi Suomen ainoa esitetty ratkaisu maatalouden ongelmiin.

Olen vuosien varrella lähettänyt n. 1500 byrokraatille tästä viestiä, mutta näköjään Suomen valtiolla on vain suuria puheita kiertotaloudesta ja ei ole edes tarkoituskaan tehdä mitään oikeasti rakentavaa, kun asia ei ketään kiinnosta.

Asiasta on myös tiedotettu ihmisiä, foorumeilla on satoja tuhansia lukukertoja näistä aiheista tullut.

Miksi Suomi on tällainen löysä lahna?

Ovatko kaikki jo niin sairaita kemikaaleista, ettei enää aivot toimi, mietin tai onko kyse vain siitä, että kansa ja valtio ovat täysin paatuneiksi kummatkin tulleet eivätkä pysty muuhun kuin nyt aloittamaan yhteistuumin sisällissodan ja sodan.

Mutta älkää huoliko, nämä keksinnöt kyllä kelpaavat esim. Kiinalle jos ei teille "hölmölän väelle" muu kelpaa kuin riidella keskenänne ja kirjoitella kauniita runoja "yhteiskunnasta" ja "kiertotaloudesta".

Toivottavasti kohta EU romahtaa, että joudutaan sitten kaikki miettimään miten tuotetaan Suomessa oma ruoka ja vaatteet jne.

Asia ei kuitenkaan taida mennä sitten niin, vaan sitten on poliitikko ja työläinen yhdessä kaduilla tonkimassa roskia ja varastelemassa.

Jokin kaunis päivä suomalaisten on pakko ottaa vastuuta omasta elämästään sensijaan, että hyväksikäytämme köyhiä maita niin elektroniikan kuin maataloudenkin kannalta.

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256740-spirulina-mikroleva-suomen-maatalouden-pelastus

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Jos olen väärässä, niin anna ihmeessä linkki missä on tietoa joka todistaisi minut vääräksi.

Epäilen, että et voi tällaista toimittaa koska olen käyttänyt asian tiimoilta ahkerasti googlea.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Useimmat ihmiset niin Suomessa kuin muissakin maissa ovat aivopestyjä uskomaan, että vallitseva asiaintila on paras mahdollinen. Siksi nykytilaa muuttavia ideoita on niin vaikea saada menemään läpi.

Suosittelen tutustumaan siihen, mitä Noam Chomsky on sanonut valtamedian roolista yhteiskunnassa. Voit aloittaa vaikka tästä:

Noam Chomsky - Manufacturing Consent

Ei ole mikään sattuma, että propagandatiede alkoi ottaa jättiaskeleita suurin piirtein samoihin aikoihin kuin yleinen ja yhtäläinen äänioikeus alkoi yleistyä maailmassa eli noin sata vuotta sitten. Kun kaikelle kansalle annettiin äänioikeus, oli propagandan avulla varmistettava, että kansa äänestää vaaleissa oikein ja kannattaa muutenkin "oikeita" mielipiteitä ja arvoja.

Ensimmäinen askel on tutustua siihen, mikä on ongelmana. Seuraava askel on sitten miettiä, miten ongelman voisi ratkaista. Toisin sanoen, miten kansan voisi kammeta irti aivopesuaparaatista (YLE, Hesari, Iltapäivälehdet...). Valitettavasti sosiaalinen mediakin toimii valtamedian kaikukoppana kun useimmat ihmiset vain kaiuttavat sitä mitä ovat valtamediasta kuulleet/nähneet/lukeneet.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Asia taitaa kuitenkin olla niin, että nämä mediat ja ja muut ovat ihan yhtä "aivopestyjä" itsekin.

En siis usko, että Suomessa on ongelmana mikään salainen eliitti, vaan se että olemme tottuneet lapsesta asti kaikki siihen, että koska olemme "sivistynyt valtio" niin meillä on jonkinlainen synnyinoikeus varastaa ja hyväksikäyttää köyhiä maita, joilla nämä juhlat kustannetaan.

Toisaalta, koska ihmiset saattavat vain olla yleisesti niin sairaita mieleltään, että eivät ymmärrä enää laisinkaan mihin elämä täällä Suomessa perustuu. Ruokahan tulee kaupasta, eikä pellolta: mutta mistä tulee ne lannoitteet ja kemikaalit peltoihin, sitäpä ei moni ajattele eikä tällaisesta julkisesti puhutakaan koska pitäisi ensin ennenkaikkea itselle myöntää olevansa varas ja jopa murhaaja.

Murha on suunniteltu tappo ja jokainen meistä tavalla tai toisella tietää, että meidän elämäntapamme on suoraan sidoksissa siihen, että lapset kuolevat tuolla jossain nälkään ja sairauksiin.

Se on aika iso elämänkatsomuksen muutos että emme olekaan enää maailman paras maa - muutakuin tekopyhyydessä ja ryöstösaaliin keräämisessä.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Siksi olen siis alkanut vuosien varrella todella miettimään, että miksi teen tätä työtä: siis sitä työtä, minkä valtion pitäisi tehdä, mutta mitä se ei tee: ollessaan niin paha tai sairas.

Kun ihmiset ovat ihan samassa alennustilassa, niin ketä varten, teen Suomen valtion työtä lopulta?

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Koska olet suomalainen ja asut Suomessa. Kyllä täällä vielä useat muutkin välittävät kanssakansalaisistaan.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Asiantilaa ei myöskään lievennä juurikaan se, että Suomi käyttää tässä välikätenä markkinataloutta ja globaaleja yrityksiä.

Kyseessä on kuitenkin varastetun tavaran hallussapito.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset